Kategóriák
Hírlevél
Termékajánló
Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


BlueClear RO 75 fordított ozmózisos víztisztító berendezés

BlueClear RO 75 fordított ozmózisos víztisztító berendezés
44 990 Ft

BlueClear RO75 fordított ozmózis elvű otthoni víztisztító

A készlet tartalmazza a bekötő szerelvényeket, a klasszikus stílusú csaptelepet és a szűrőbetéteket is.

SAJNOS 2020-BAN MÁR NEM ELÉRHETŐ!

 • Fordított ozmózisos víztisztító berendezés fém nyomástartállyal szimpla csapteleppel, FCPPS1005 (5 mikronos), FCCTO10 (aktívszenes, 10 mikronos), FCPPS1001 (1 mikronos), AICRO (utó-aktívszén), TFC75V (RO membrán) betétekkel, 15 literes szűrtvíz tartállyal.

  Teljesítmény: 6-7 liter/óra (A tartályban összegyűlt víz azonnal rendelkezésre áll!)
  Hálózati víznyomás: 3-6 bar

  Átlagos vezetékes vízminőség mellett a tisztított, ásványi anyaggal visszadúsított víz literje mindössze kb. 4-5 Ft-ba kerül!

  Kútvíz esetén szűrésre felelősséget vállalni nem tudunk, kútvizét minden sesetben szakemberrel vizsgáltassa be és szükség szerint kezeljék!

  A fordított ozmózis folyamat a vízmolekulák és a vízben jelen levő más oldott anyagok részecskéinek szétválasztását jelenti egy féligáteresztő membrán segítségével. Ez a minden élő sejtben lezajló természetes ozmózis folyamat megfordítását jelenti.

  A membrán kiszűri a vízben jelen levő szerves és szervetlen szennyeződések 96-99%-át, a nehézfémeket és radioaktív elemeket 0,0001 mikron méretig.

  A membrán spirált úgy gyártják, hogy egy vagy több membránréteget egy perforált központi csőre tekernek. A víz áthalad a rétegeken és spirálisan a középen levő csőben gyűlik össze.
  A szűrőrendszer gazdaságos és nagyon hatékony. Részeit egy víztisztító, egy tároló tartály, egy RO membrán és egy aktívszén utószűrő képezik. A berendezés képes a vízben jelen lévő szennyezőanyagok 99,8%-át eltávolítani. Szennyezőanyagok alatt olyan mechanikai szennyeződéseket értünk, mint például a homok és a rozsda, illetve ide tartoznak a klór, a szerves anyagok, baktériumok is. A berendezés a víz ízét és aromáját is javítja. A membrán mindezek mellett az oldott anyagokat is kiszűri a vízből.

  Szűrőcsere:
  - 3 alsó szűrőbetét 6-12 havonta, maximum 6000 liter átfolyt víz után. (Ebbe a lefolyóba eltávozott hulladékvíz is beleszámít!)
  - RO membrán: jellemzően 3 évente
  - Utószén szűrő: évente

  Garancia: 1 év

  Magyarországi importőr, garanciaviselő.
  Euro-Clear Magyarország KFT
  9071 Gönyű, Béke u. 2.
  www.euro-clear.eu
 • Cikkszám
  bc-ro75
  Tömeg
  8 kg/db
Webáruház készítés