Kategóriák
Hírlevél
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Aquafilter FRO5MP nyomásfokozós fordított ozmózis rendszerű víztisztító

Aquafilter FRO5MP nyomásfokozós fordított ozmózis rendszerű víztisztító
99 990 Ft

Fordított ozmózisos víztisztító nyomásfokozó szivattyúval, csapteleppel, 5 mikronos, GAC és Blokk aktívszenes, AICRO (utó-aktívszén), AIMRO ásványianyag, 75 GPD-s RO membrán betétekkel, 15 literes puffertartállyal.
 • Fordított ozmózisos víztisztító, csapteleppel, 5 mikronos, GAC és Blokk aktívszenes, AICRO (utó-aktívszén), AIMRO ásványianyag, 75 GPD-s RO membrán betétekkel, 15 literes puffertartállyal.

  Szivattyús kivitel, szükséges víznyomás 1,5-6 bar!

  Alapkivitelben ásványi anyag visszasózó patronnal!
  Teljesítmény: 3-7 liter/óra (A tartályban már összegyűlt víz azonnal rendelkezésre áll!)

  Átlagos vezetékes vízminőség mellett a tisztított, ásványi anyaggal visszadúsított víz literje mindössze kb. 4-5 Ft-ba kerül!
  A fordított ozmózis folyamat a vízmolekulák és a vízben jelen levő más oldott anyagok részecskéinek szétválasztását jelenti egy féligáteresztő membrán segítségével. Ez a minden élő sejtben lezajló természetes ozmózis folyamat megfordítását jelenti.
  A membrán kiszűri a vízben jelen levő szerves és szervetlen szennyeződések 96-99%-át, a nehézfémeket és radioaktív elemeket 0,0001 mikron méretig.
  A membrán spirált úgy gyártják, hogy egy vagy több membránréteget egy perforált központi csőre tekernek. A víz áthalad a rétegeken és spirálisan a középen levő csőben gyűlik össze.
  A szűrőrendszer gazdaságos és nagyon hatékony. Részeit egy víztisztító, egy tároló tartály, egy RO membrán és egy aktívszén utószűrő képezik. A berendezés képes a vízben jelen lévő szennyezőanyagok 99,8%-át eltávolítani. Szennyezőanyagok alatt olyan mechanikai szennyeződéseket értünk, mint például a homok és a rozsda, illetve ide tartoznak a klór, a szerves anyagok, baktériumok is. A berendezés a víz ízét és aromáját is javítja. A membrán mindezek mellett az oldott anyagokat is kiszűri a vízből.
  A membrán által kivett oldott anyagok hasznos részét az AIMRO ásványianyag (utósózó) patron juttatja vissza a vízbe. Ez az ásványianyag-mennyiség kevesebb, mint a bolti, gyakorta túldúsított ásványvizek tartalma, így nem káros a 2 év alatti gyermekek szervezetére sem.
 • Cikkszám
  aquafilter_fro5MP
  Tömeg
  6 kg/db
Webáruház készítés