Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


A pálinka szűrő S csomag

-2%
A pálinka szűrő S csomag
  • A pálinka szűrő S csomag
  • A pálinka szűrő S csomag
  • A pálinka szűrő S csomag
8 000 Ft 
7 800 Ft
Kezdete: 2023.09.20   A készlet erejéig!

Pálinka szűréshez S csomag: kationcserélő gyantás szűrő rezes, fémes törésre, az íz, aroma simábbá tételére

 

FIGYELEM! ÖSSZESZERELÉST IGÉNYEL!

A CSOMAG KINÉZETE, CSATLAKOZÓI ELTÉRHETNEK A KÉPEN LÁTHATÓTÓL,

HA IDŐNKÉNT MÁS GYÁRTMÁNYÚ, DE AZONOS TUDÁSÚ SZŰRŐKKEL TUDJUK ÖSSZERAKNI!
FENNTARTJUK A VÁLTOZTATÁS JOGÁT, MERT SAJNOS AZ ÁRUELLÁTÁS IDŐNKÉNT AKADOZIK
!

MINDEN VÁLTOZTATÁS CSAK TECHNIKAI, A CSOMAG SZŰRŐINEK KÉPESSÉGE NEM ROSSZABB,

MINT A KÉPEN LÁTHATÓ ÖSSZEÁLLÍTÁS!

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

  • Pálinka szűréshez S csomag: kationcserélő gyantás szűrő rezes, fémes törésre, egyes opálosságok csökkentésére!

    Figyelem! Zavarosságot, opálosságot sok minden okozhat!

    Tartalma:
    - kétszeri töltésre elegendő kationcserélő gyanta (rezes, fémes törés kiszűrése)
    - 10x2"-os műanyag töltettartó
    - bekötő-falátvezető szerelvény, mellyel sima fenekű edény (vödör, konzervdoboz) aljába csatlakozhat
    - csap, átfolyás szabályozáshoz
    - 2 fm PE cső és szerelvények a csatlakozásokhoz

    A gyantával töltött töltettartón lassan folyassa át a szobahőmérsékletű főzetet, ha szükséges ismételje meg az eljárást!

    A kationcserélő gyanta regenerálása (50-100 alkalommal megtehető):
    - 1 liter tiszta csapvízhez kb. 20 dkg minél tisztább, minél magasabb NaCl (nátrium-klorid) azaz SÓ tartalommal rendelkező konyhasót keverjen, hogy telített só oldatot kapjon. (Ebből készítsen elegendő mennyiséget.)
    - a sóoldatba áztassa be a gyantát, kevergesse át alaposan kb. 10 percig (Javasolt műanyag vagy üveg edény és kanál, vagy fakanál használata, ne fémmel! Lényeg, hogy a gyanta szemcséi érintkezzenek alaposan a sóoldattal.)
    - szűrje le a gyantáról a sóoldatot (Pl. teaszűrő, filterpapír.)
    - két-három öblítéssel tiszta vízzel mossa át a gyantát és használhatja újra

    Első használat előtt a gyantát szintén kezelni kell a sóoldatos átmosással és utána kétszeri vizes öblítéssel!
    Használat után ha elteszi a gyantát hosszabb időre, javasolt regenerálni és a vizes öblítés után zárt, nedvességet is megtartó műanyag zacskóban eltenni.
    Ügyeljen rá, hogy a gyanta ne fertőződjön el, állott vizet ne kapjon, a pálinka főzet benne ne maradjon!

    A gyantás szűrést szobahőmérsékleten végezze!
  • Cikkszám
    palinka_s
Webáruház készítés