Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek és a használat szabályai, megrendelések és szállítási feltételek

Általános szerződési feltételek és a használat szabályai

GDPR-Szabalyzat-ArgusKFT.pdf

GDPR szerinti adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunk itt, a fenti linken elérhető!
Hatályba lépése: 2018. május 25-e.

A Vízklinika.hu webáruház üzemeltető cége az Árgus KFT. Adatok és elérhetőségek a PDF fájlban!

Az Árgus Szolgáltató KFT, mint a Tisztavízzel.hu szaküzletek és webshop, valamint a Vízklinika.hu webáruház üzemeltetője részéről:

 

Az áruház kezelése

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés

Az áruházban ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes műszaki leírás is található. A lap alján láthatja az árat, illetve itt teheti kosarába a terméket.

Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

Keresési lehetőségek

* A GYORSKERESÉS funkcióval a vásárlást, illetve a kiválasztást szeretnénk megkönnyíteni, mivel egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban. 
* Az ÖSSZETETT KERESÉS funkcióval jóval szélesebb skálán kereshet akár a termék leírásban, akár a gyártó neve szerint, akár megadott értékhatáron belül.

Rendelés

Érvényes rendelést ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. Itt választhat fizetési és szállítási módot. A szállítási cím megadása után az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendő szállítási díjat.

Rendeléseket bruttó 100000 Ft, azaz százezer forint feletti értékben csak a vásárlóval telefonon és/vagy e-mailban való kapcsolatfelvétel után fogadunk el, ismerünk el érvényesnek. Fenntartjuk a jogot magunknak, hogy a nagy értékű megrendeléseket díjbekérő (proforma számla) vagy előlegszámla kibocsátása és az azon szereplő összeg beérkezése, tehát előleg beszedése után teljesítsük.

A megrendelés átvételi és fizetési kötelezettséggel jár!

Át nem vett csomagok esetén a csomagolási és szállítási költséget megfizettetjük és a szabályok megsértése miatt a megrendelő feketelistánkra kerülhet.

Megrendelést a kiszállítás megkezdése előtt még költségmentesen lehet lemondani.

Szállítás, garancia

Szállítás

A SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK A KORMÁNY ÁLTAL ELŐÍRT ÚJ RENDSZERBEN JELENTŐSEN VÁLTOZTAK, MIVEL KÖTELEZŐ AZ MPL / POSTAPONT SZÁLLÍTÁSI MÓD LEHETŐSÉGE IS.
EMIATT A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK TÖBB SÁVOSAN, TÖMEG SZERINT VÁLTOZNAK, ILLETVE AZ UTÁNVÉT KEZELÉS DÍJÁT (AMIKOR ÖN A CSOMAG ÁTVÉTELEKOR FIZET) IS ÁT KELLETT ALAKÍTANUNK.

A CSOMAG TÖMEG ALAPJÁN SZÁMÍTOTT SÁVOS SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG ÍGY CSAK VÁSÁRLÁS KÖZBEN, DE MÉG A MEGRENDELÉS VÉGLEGESÍTÉSE ELŐTT DERÜL KI, MELYET A WEBSHOP JELEZ!

A más jellegű vagy nehezebb termékek sajátosságai miatt a szállítási költség és mód eltérhet, ezt minden esetben előzetesen egyeztetjük Megrendelőinkkel! Csak Magyarország területére szállítunk alapértelmezésben, de egyedi feltételek esetén európai országok területére is megoldjuk!

Vízlágyító, vízkezelő gépek, berendezések illetve nagy tömegű szűrőanyagok és sótabletta nagy mennyiségű KISZÁLLÍTÁSA FUTÁRRAL NEM LEHETSÉGES a nagy méretek, tömeg és sérülékenység miatt, így a szállítással és annak költségével kapcsolatban mindig külön egyeztetünk a megrendelővel! Ez alól a kisebb méretű, dobozba csomagolható "mobilabb" kivitelek esetenként kivételt képezhetnek.

Garancia
Garanciát adunk minden termékre az átadástól számított 6 hónapig - kivéve, ha a gyártó ennél hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon. 

Alkatrészek esetében a számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem minden esetben adunk, csak ha a gyártó is mellékelte hozzá. Minden hardver termék mellé a gyártó/nagykereskedő által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk. 

2021. január 1-től 
- 10000 és 100000 Ft közötti eladási áras termékre 1 év jótállás vonatkozik
- 100000 és 250000 Ft közötti eladási áras termékre 2 év jótállás vonatkozik
- 250000 Ft feletti eladási áras termékre 3 év jótállás vonatkozik
A kivételekről és a pontos feltételekről szóló tájékoztatónk kidolgozás alatt van, még várjuk a beszállító, importőr illetve összeszerelő cégek tájékoztatásait, addig sajnos nem tudjuk mi sem pontosan megadni a részleteket!


Cseregarancia: 
Berendezések esetén csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes. Az áru visszaküldésének költsége a vásárlót terheli!
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. 

Fizetési feltételek: 
Utánvétel esetén az áru kiegyenlítése készpénzzel történik, az áru átvételekor. A webáruház felülete és a bolti átvételi ponton lehetséges a bankkártyás fizetés is. Lehetséges még banki előre utalással is fizetni, ha ezt felénk előre jelzik.

Rendeléseket bruttó 50000 Ft, azaz ötvenezer forint feletti értékben csak a vásárlóval telefonon és/vagy e-mailban való kapcsolatfelvétel után fogadunk el, ismerünk el érvényesnek. Fenntartjuk a jogot magunknak, hogy a nagy értékű megrendeléseket díjbekérő (proforma számla) vagy előlegszámla kibocsátása és az azon szereplő összeg beérkezése, tehát előleg beszedése után teljesítsük.

Egyéb 
A honlapunkon megadott adatok az áru méretére, súlyára, árára vonatkozóan tájékoztató jellegűek. Termékeink műszaki továbbfejlesztésével illetve megszüntetésével kapcsolatos jogunkat fenntartjuk.
A termékek leírásában szándékunktól függetlenül előfordulhat tévedés, a gyártói leírástól való eltérés, ezért a tévedés jogát fenntartjuk!
A kor követelményeinek megfelelően a vevők személyére és a cégekre vonatkozó adatokat számítógépen dolgozzuk fel és tartjuk nyilván. Adataik megadásával Önök hozzájárulnak azok tevékenységünk folyamán történő teljes körű felhasználásához. A fotók több esetben illusztrációk.

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA, MÓDJA, KÖVETKEZMÉNYEI 

Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg:
A vásárló, az áru átvételét követő 14 naptári napon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet, vagy annak hatályos utódja rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. Az Árgus Szolgáltató Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban a vásárlónak saját költségére  kell gondoskodnia.

Ha olyan terméket akar visszaadni, mely egészében, vagy annak egy része a kipróbálás után továbbértékesítésre nem alkalmas (például víztisztító esetén a szűrőbetétek vizet kaptak, a szörpöt felbontotta, stb.), akkor a visszatérítésből azok a vásárláskor érvényes bolti kiskereskedelmi árát jogosultak vagyunk levonni!
A víztisztító higiéniai célú termék, így annak vagy tartozékainak, szűrőinek használt állapotban történő visszavétele nem lehetséges!

A vásárló kérésére, kollégáink készséggel gondoskodnak a visszaszállítás bonyolításáról, ügyfelünk ilyen irányú igényét ügyfélszolgálatunkon jelezhetik. Ebben az esetben, a visszaszállítás költségeivel kapcsolatosan a Futárszolgálat mindenkori díjtáblázata az irányadó.
Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, az Árgus Szolgáltató Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére. 

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről 

A Kormány a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény (a továbbiakban: Fvtv.) 55. §-ának e) pontjában foglalt felhatalmazás alapján a következőket rendeli el: 

1. § (1) A rendelet hatálya arra a szerződésre terjed ki, amelyet gazdálkodó szervezet vagy magyarországi fióktelepe útján külföldi székhelyű vállalkozás (a továbbiakban együtt: gazdálkodó szervezet) és fogyasztó köt egymással a gazdálkodó szervezet áruértékesítő, illetve szolgáltató tevékenységi körében kizárólag egy vagy több távközlő eszköz használata útján (távollevők között kötött szerződés). 
(2) A rendelet akkor alkalmazható, ha külön jogszabály a rendelet hatálya alá tartozó szerződésről eltérően nem rendelkezik. 
(3) A rendelet hatálya nem terjed ki: 
a) a pénzügyi szolgáltatási és a kiegészítő pénzügyi szolgáltatási, a biztosítási és a biztosításközvetítői, a befektetési szolgáltatási és a kiegészítő befektetési szolgáltatási tevékenységgel kapcsolatos szerződésre, valamint az önkéntes kölcsönös biztosító pénztári és a nyugdíjpénztári szolgáltatásokkal kapcsolatos szerződésre; 
b) automatából történő értékesítésre; 
c) nyilvános távbeszélő állomás igénybevétele útján a távbeszélő szolgáltatást nyújtó szervezettel kötött szerződésre; 
d) az építési szerződésre; 
e) ingatlan tulajdonjogának vagy ingatlanra vonatkozó más jog megszerzésére irányuló szerződésekre, kivéve a bérleti szerződést; 
f) az árverésen kötött szerződésre. 

(4) A mindennapi fogyasztásra szolgáló áruk rendszeres házhoz szállítására vonatkozó szerződésre kizárólag a 7. § (2)-(3) bekezdése, a 8-11. § alkalmazható, az utazási szerződésre és az ingatlanok időben megosztott használati jogának megszerzésére irányuló szerződésre pedig kizárólag a 9. § alkalmazható. 
(5) E rendelet alkalmazásában távközlő eszköz: bármely eszköz, amely alkalmas a felek távollétében - szerződés megkötése érdekében - szerződési nyilatkozat megtételére. Ilyen eszköz különösen a címzett vagy a címzés nélküli nyomtatvány, a szabványlevél, a sajtótermékben közzétett hirdetés megrendelőlappal, a katalógus, a telefon, az automata hívókészülék, a rádió, a videotelefon, videotex (mikroszámítógép képernyővel) billentyűzettel vagy érintőképernyővel, az elektronikus levél (e-mail), a távmásoló (telefax) és a televízió. 

2. § (1) A gazdálkodó szervezet a szerződés megkötése előtt kellő időben köteles a fogyasztót tájékoztatni: 
a) a gazdálkodó szervezet cégnevéről (nevéről), székhelyéről (lakóhelyéről), a külön jogszabályban meghatározott nyilvántartásba vételi számáról, adószámáról és telefonszámáról; 
b) a szerződés tárgyának lényeges tulajdonságairól; 
c) az ellenszolgáltatásról, beleértve az ellenszolgáltatáshoz kapcsolódó egyéb fizetési kötelezettséget is; 
d) szükség szerint a szállítás költségéről; 
e) a fizetés, a szállítás vagy a teljesítés egyéb feltételeiről; 
f) az elállás jogáról (4-5. §); 
g) a távközlő eszköz használatának díjáról, ha azt az alapdíjtól eltérően állapítják meg; 
h) az ajánlati kötöttség idejéről; 
i) a szerződés legrövidebb időtartamáról olyan esetben, amikor a szerződésben foglaltak teljesítésére folyamatosan vagy ismétlődően kerül sor. 
(2) A gazdálkodó szervezet az (1) bekezdés szerinti tájékoztatási kötelezettségnek egyértelműen, közérthetően és pontosan, az igénybe vett távközlő eszköznek megfelelő módon köteles eleget tenni. 
(3) Ha a gazdálkodó szervezet telefonon tesz szerződéskötésre ajánlatot a fogyasztónak, annak kezdetekor köteles közölni legalább cégnevét (nevét), székhelyét (lakóhelyét) és telefonszámát, valamint a fogyasztó figyelmét kifejezetten fel kell hívnia szerződéskötésre irányuló szándékára. 

3. § (1) A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztót a szerződés megkötése előtt kellő időben, de legkésőbb a szerződés megkötésekor a 2. § (1) bekezdésének a)-f) pontjában foglaltakról írásbeli tájékoztatóval vagy más, a szóbeli tájékoztatást megerősítő dokumentummal (a továbbiakban együtt: írásbeli tájékoztató) ellátni. 
(2) Az írásbeli tájékoztatónak az (1) bekezdésben előírtakon felül tartalmaznia kell: 
a) a 4. § szerinti elállási jog gyakorlásának feltételeit, módját és következményeit, ideértve a 4. § (5) bekezdésében, a 6. §-ban és a 7. § (3) bekezdésében foglaltakat, továbbá azt az esetet is, amikor a fogyasztót az 5. § alapján az elállás joga nem illeti meg; 
b) a gazdálkodó szervezet azon telephelye (fiókja) vagy egyéb szervezeti egysége címét, ahol a fogyasztó kifogásait érvényesítheti; 
c) a szavatosság, illetve a jótállás feltételeit, valamint a teljesítést követően igénybe vehető kiegészítő szolgáltatás (alkatrészellátás, javítószolgálat) biztosítását; 
d) a szerződés megszüntetésének lehetőségét, ha az határozatlan időre szól, vagy tartama az egy évet meghaladja. 
(3) Az (1)-(2) bekezdésben foglaltak nem alkalmazhatóak távközlő eszköz útján egyetlen alkalommal nyújtott olyan szolgáltatás esetében, amelynek ellenértékét a távközlő eszköz üzemeltetője részére kell megfizetni. A fogyasztót azonban ilyen esetben is tájékoztatni kell a gazdálkodó szervezet (2) bekezdés b) pontjában meghatározott címéről. 

4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. 
(2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett. 
(3) Ha a gazdálkodó szervezet nem tesz eleget a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja. 
(4) Ha a 3. § szerinti tájékoztatásra a (3) bekezdésben meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta. 
(5) A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. 

5. § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot 
a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha a nyolc munkanapos elállási határidő lejárta előtt a gazdálkodó szervezet a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte; 
b) olyan áru értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac gazdálkodó szervezet által nem irányítható ingadozásától függ; 
c) olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó; 
d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta; 
e) hírlap, folyóirat és időszaki lap terjesztésére vonatkozó szerződés esetében; 
f) szerencsejáték-szerződés esetében. 

6. § (1) Ha az áru árát vagy a szolgáltatás díját részben vagy egészben a gazdálkodó szervezet által nyújtott kölcsön [Fvtv. 2. § d) pont] fedezi, a fogyasztó 4. § szerinti elállási jogának gyakorlása a fogyasztási kölcsönszerződést is felbontja. 
(2) A fogyasztó a gazdálkodó szervezetnek a fogyasztási kölcsönszerződés felbontásából eredő kárát nem köteles megtéríteni, és tőle kamat vagy egyéb költség sem követelhető. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti a fogyasztótól a kölcsönszerződés megkötéséből eredő kárának megtérítését, feltéve, hogy a kölcsönszerződésben ezt a kár elemeinek és összegszerűségének meghatározásával kifejezetten kikötötte, és a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett. 
(3) Az (1)-(2) bekezdésben foglaltakat kell megfelelően alkalmazni, ha az áru árát vagy a szolgáltatás díját részben vagy egészben harmadik személy által nyújtott fogyasztási kölcsön (a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény 2. számú melléklete III. 5. pont) fedezi, feltéve, hogy a fogyasztási kölcsönszerződés a pénzügyi intézmény és a gazdálkodó szervezet előzetes megállapodásán alapul. A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó elállásáról a pénzügyi intézményt haladéktalanul értesíteni. 

7. § (1) A felek eltérő megállapodása hiányában a gazdálkodó szervezet a fogyasztótól kapott felszólítás kézhezvételétől számított harminc napon belül köteles a szerződés szerinti teljesítésre. 
(2) Ha a gazdálkodó szervezet a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a fogyasztót haladéktalanul tájékoztatni, valamint a fogyasztó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése a gazdálkodó szervezetet nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól. 
(3) Ha a gazdálkodó szervezet a szerződésben meghatározott módon helyettesítő áruval, illetve szolgáltatással teljesít, a 4. § szerinti elállási jog gyakorlása folytán az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a gazdálkodó szervezetet terhelik. A költségek viseléséről, valamint a megfelelően helyettesítő áruval, illetve szolgáltatással történő teljesítésről a gazdálkodó szervezet egyértelműen és pontosan köteles a fogyasztót tájékoztatni. 

8. § (1) A gazdálkodó szervezet nem követelhet a fogyasztótól ellenszolgáltatást, ha olyan árut értékesít, illetve olyan szolgáltatást nyújt, amelyet korábban a fogyasztó nem rendelt meg. 
(2) A fogyasztó nyilatkozatának elmulasztása esetén sem lehet vélelmezni a gazdálkodó szervezet ajánlatának - hallgatólagos - elfogadását. 

9. § (1) A fogyasztó kifejezett hozzájárulása szükséges ahhoz, hogy a gazdálkodó szervezet a szerződéskötés céljából automata hívókészüléket, illetve távmásolót (telefaxot) használjon. 
(2) Ha külön jogszabály eltérően nem rendelkezik, a gazdálkodó szervezet a fogyasztó kifejezett tiltakozásának hiányában használhat olyan, közvetlen kapcsolatot lehetővé tevő távközlő eszközt, amely nem tartozik az (1) bekezdés hatálya alá. 

10. § A gazdálkodó szervezetet terheli annak bizonyítása, hogy a rendeletben meghatározott tájékoztatási kötelezettségének eleget tett, a határidők betartására vonatkozó előírásokat megtartotta, valamint a fogyasztó 9. §-ban előírt hozzájárulását beszerezte. 

11. § (1) A fogyasztó a rendeletben meghatározott jogáról érvényesen nem mondhat le. 

(2) A rendeletben foglaltaktól csak a fogyasztó javára lehet eltérni. 

12. § (1) Ez a rendelet 1999. március 1-jén lép hatályba, rendelkezéseit csak a hatálybalépését követően kötött szerződésekre kell alkalmazni. 
(2) E rendelet hatálybalépésével egyidejűleg a házaló kereskedésről szóló 44/1998. (III. 11.) Korm. rendelet 4. §-ának (1)-(2) bekezdésében a "nyolc napon belül" szövegrész helyébe a "nyolc munkanapon belül" szövegrész lép. 
(3) Ez a rendelet a Magyar Köztársaság és az Európai Közösségek és azok tagállamai között társulás létesítéséről szóló, Brüsszelben, 1991. december 16-án aláírt Európai Megállapodás tárgykörében, a megállapodást kihirdető 1994. évi I. törvény 3. §-ával összhangban az Európai Parlamentnek és a Tanácsnak a távolban kötött szerződések tekintetében a fogyasztók védelméről szóló 97/7/EK irányelvével összeegyeztethető szabályozást tartalmaz. 

Elérhetőségeink:

Tisztavízzel.hu Víztisztító, Vízlágyító, Vízkezelő szaküzletek

1035 Budapest, III. Kórház u. 29. (Flórián üzletközpont sorompós, U alakú parkolója végével szembeni tömbház aljában.)
Mobil: +36 20 258 6001

1149 Budapest, Nagy Lajos király út 101. (Egressy út saroknál, a McDonalds mellett 50 m-re!)
Mobil: +36 20 9418805

E-mail: info@tisztavizzel.hu, info@vizklinika.hu 

Székhelyünk:
Árgus Szolgáltató KFT
2019. május 7-ig: 2000 Szentendre, Nap u. 58.
2019. május 7-től: 2016 Leányfalu, Móricz Zsigmond út 137/A.

(Székhelyünkön értékesítés, raktározás, ügyintézés nem történik!)
Tel.: +36 20 9418805 (munkaidőben)
Cégjegyzékszám: Cg. 13-09-071614
Adószám: 12107324-2-13 

Adatkezelési tájékoztató

GDPR-Szabalyzat-ArgusKFT.pdf

GDPR szerinti adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunk itt, a fenti linken elérhető!
Hatályba lépése: 2018. május 25-e.

A Vízklinika.hu webáruház üzemeltető cége az Árgus KFT. Adatok és elérhetőségek a PDF fájlban!

Webáruház készítés