Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


A pálinka szűrő XXL csomag

-4%
A pálinka szűrő XXL csomag
  • A pálinka szűrő XXL csomag
  • A pálinka szűrő XXL csomag
  • A pálinka szűrő XXL csomag
13 800 Ft 
13 300 Ft
Kezdete: 2023.09.20   A készlet erejéig!

Pálinka szűréshez XXL csomag:

- kation cserélő gyantás szűrő rezes, fémes törésre
- 5 mikronos szűrő, opálosságot okozó olajos kicsapódás vagy egyéb lebegő anyag szűrésére
- granulált aktívszén tartalmú szűrőbetét, odakozmált, odaégett főzet rossz ízének csökkentésére

NE KÖSSE SORBA A SZŰRŐKET! CSAK AZT HASZNÁLJA, AMELYIKET SZÜKSÉGES!

A CSOMAG KINÉZETE, CSATLAKOZÓI ELTÉRHETNEK A KÉPEN LÁTHATÓTÓL,

HA IDŐNKÉNT MÁS GYÁRTMÁNYÚ, DE AZONOS TUDÁSÚ SZŰRŐKKEL TUDJUK ÖSSZERAKNI!
FENNTARTJUK A VÁLTOZTATÁS JOGÁT, MERT SAJNOS AZ ÁRUELLÁTÁS IDŐNKÉNT AKADOZIK
!

MINDEN VÁLTOZTATÁS CSAK TECHNIKAI, A CSOMAG SZŰRŐINEK KÉPESSÉGE NEM ROSSZABB,

MINT A KÉPEN LÁTHATÓ ÖSSZEÁLLÍTÁS!

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

  • Pálinka szűréshez XXL csomag:

    - kation cserélő gyantás szűrő rezes, fémes törésre
    - 5 mikronos szűrő, opálosságot okozó kozmaolajos kicsapódás vagy egyéb lebegő anyag szűrésére
    - granulált aktívszén tartalmú szűrőbetét, odakozmált, odaégett főzet rossz ízének csökkentésére

    Tartalma:
    - kétszeri töltésre elegendő kationcserélő gyanta (rezes, fémes törés kiszűrése)
    - 10x2"-os műanyag töltettartó (gyantához)
    - 5 mikron finomságú zárt, in-line, belül polipropilén szálakból préselt anyagú szűrő
    - granulált, szemcsés aktívszén (GAC) töltetű zárt, in-line szűrőbetét
    - bekötő-falátvezető szerelvény, mellyel sima fenekű edény (vödör, konzervdoboz) aljába csatlakozhat
    - csap, átfolyás szabályozáshoz
    - 2 fm PE cső és szerelvények a csatlakozásokhoz
    A gyantával töltött töltettartón lassan folyassa át a főzetet, ha szükséges ismételje meg az eljárást!

    A kationcserélő gyanta regenerálása (50-100 alkalommal megtehető):
    - 1 liter tiszta csapvízhez kb. 15-20 dkg minél tisztább, minél magasabb NaCl (nátrium-klorid) azaz SÓ tartalommal rendelkező konyhasót keverjen, hogy telített só oldatot kapjon. (Ebből készítsen elegendő mennyiséget.)
    - a sóoldatba áztassa be a gyantát, kevergesse át alaposan kb. 10 percig (Javasolt műanyag vagy üveg edény és kanál, vagy fakanál használata, ne fémmel! Lényeg, hogy a gyanta szemcséi érintkezzenek alaposan a sóoldattal.)
    - szűrje le a gyantáról a sóoldatot (Pl. teaszűrő, filterpapír.)
    - két-három öblítéssel tiszta vízzel mossa át a gyantát és használhatja újra

    Első használat előtt a gyantát higiéniai okokból érdemes átöblíteni.
    Használat után ha elteszi a gyantát hosszabb időre, javasolt regenerálni és a vizes öblítés után zárt, nedvességet is megtartó műanyag zacskóban eltenni.
    Ügyeljen rá, hogy a gyanta ne fertőződjön el, állott vizet ne kapjon, a pálinka főzet benne ne maradjon!

    ---

    Az 5 mikron finomságú in-line szűrőbetéten lassan folyassa át a főzetet. Kozmaolaj kicsapódása által okozott opálosság esetén javasolják a főzet lehűtését szűrés előtt.

    A szűrőbetét akár ezer liter főzet szűrésére is alkalmas.

    Első használat előtt a szűrőt higiéniai okokból érdemes átöblíteni.
    Az opálosságot nem csak kozmaolaj, hanem túlzott savasság, rezes törés, egyéb ok miatt rossz főzet is okozhatja!
    Használat után (ha még használni szeretné) öblítse át ismét, amennyire lehet, maximum, 35 °C-os tiszta vízzel, vagy tiszta alkohollal.
    A betét egyébként nem mosható, a belseje külön nem cserélhető, eredeti kapacitása csapvíz esetén 5000-7500 liter is lehetne.
    Ügyeljen rá, hogy a szűrő ne fertőződjön el, állott vizet ne kapjon, a pálinka főzet benne ne maradjon!

    ---

    Az aktívszenes in-line szűrőbetéten lassan folyassa át a főzetet. Odaégett, odakozmált főzet kellemetlen ízét csökkenti.
    Előfordulhat a pálinka aromájának illetve szesz tartalmának csökkenése is!
    Ágyas pálinka készítésénél is alkalmazzák egyes főzdék.

    A szűrőbetét több ezer liter folyadék szűrésére alkalmas.

    Első használat előtt a szűrőt mindenképpen öblítse át 10-15 liter tiszta vízzel, hogy az aktívszén finom porát kimossa a szűrőből! Addig öblítsen, amíg az átfolyt víz szürkés színe meg nem szűnik!

    Használat után (ha még használni szeretné) öblítse át ismét, amennyire lehet, maximum, 35 °C-os tiszta vízzel, vagy tiszta alkohollal. A betét egyébként nem mosható, a belseje külön nem cserélhető, eredeti kapacitása csapvíz esetén 5000-7500 liter is lehetne (klór szűrésére).
    Ügyeljen rá, hogy a szűrő ne fertőződjön el, állott vizet ne kapjon, a pálinka főzet benne ne maradjon!
  • Cikkszám
    palinka_xxl
Webáruház készítés