Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Aquafilter FHPRA2 vízkő és korrózió csökkentő

Aquafilter FHPRA2 vízkő és korrózió csökkentő
 • Aquafilter FHPRA2 vízkő és korrózió csökkentő
Mosógép, mosogatógép, vízmelegítő, kazán elé szerelhető, helyi hatású vízlágyító polifoszfát adagoló.

ÚJRATÖLTHETŐ!

JELENLEG NEM ELÉRHETŐ!
 • Mosógép, vízmelegítő, kazán elé szerelhető, helyi vízlágyító hatású polifoszfát adagoló berendezés (átlátszó műanyag ház). A polifoszfát megakadályozza mosógépében a vízkő lerakódását és a korrózió kialakulását. Védi mosógépét és annak fűtőszálát a vízkőtől. Nem lesz szükség a mosáshoz adalékanyagok használatára. Alkalmazásával kevesebb mosószerre lesz szüksége. A mosás hatékonyabbá válik: ruhái tisztábbak lesznek, az öblítő illata intenzívebb lesz.
  A használat során a készülékben lévő polifoszfát kristály feloldódik, mely oldatban tartja a keménységet okozó kalcium és magnézium sókat, így megakadályozza azok vízkő formában történő lerakódását, megtapadását a mosógép alkatrészein és a ruhaneműn egyaránt.

  Műszaki jellemzők:
  - Csatlakozás: 3/4" - 3/4"
  - Méret: Ø 60 mm x 130 mm
  - O-gyűrűs szűrőház

  Töltet élettartama: kb. 12 hónap/300 mosás, igénybevételtől függően.
  A polifoszfát kristály részbeni elfogyása vagy barnára színeződése esetén a készülékben a töltet cserélendő, újratölthető.
  Felszerelése: Speciális kialakítású készülék, csatlakozója azonos a mosógép csatlakozójával, így beépítése egyszerű, szakértelmet nem igényel. Egyszerűen csavarja rá a készüléket a mosógép kiállásra, majd csatlakoztassa a mosógép tömlőjét a készülékre.
  Figyelem! Az így kezelt víz nagy mennyiségben ivásra nem javasolt, kizárólag mosógépe (vízmelegítője, kazánja) elé csatlakoztassa!
  A cseretöltet rendelési kódja: SF-PHOS (kimért kiszerelések), vagy FHPRA-R gyári utántöltő csomag 3 adaggal
  Polifoszfát töltet külön is kapható, többféle kiszerelésben!
 • Cikkszám
  aquafilter_fhpra2
Webáruház készítés