Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Aquaphor Crystal víztisztító

Aquaphor Crystal víztisztító
 • Aquaphor Crystal víztisztító
49 900 Ft

Az Aquaphor Crystal víztisztító tartály nélküli rendszer.
Ez azért fontos mert a víz akkor kapja a tisztítást, amikor megnyitjuk a "tiszta víz" csapunkat fogyasztás előtt. Így az Aquaphor Crystal vize mindig frissen szűrt, nem pedig tartályból érkezik az ivóvizünk a pohárba, így az Aquaphor Crystal rendszere könnyedén fertőzésmentes marad hosszú távon is.

A víztisztító fejrésze változott, így eltérés lehet jelenleg két készülék között, szűrési tulajdonságokat, szűrőbetéteket a változás nem érinti!
 • Az Aquaphor Crystal jellemzői és fő előnyei

  Az Aquaphor Crystal víztisztító tartály nélküli rendszer. Ez azért fontos mert a víz akkor kapja a tisztítást, amikor megnyitjuk a "tiszta víz" csapunkat fogyasztás előtt. Így az Aquaphor Crystal vize mindig frissen szűrt, nem pedig holmi műanyag vagy fém tartályból érkezik az ivóvizünk a pohárba, mint az idejét múlt ozmózis készülékekenél. Így az Aquaphor Crystal rendszere könnyedén fertőzésmentes marad hosszú távon is, ellentétben az ozmózis készülékekkel, amelyben előszeretettel tanyáznak a baktériumok.

  Az Aquaphor szűrőbetét összetevők kombinációja (Aqualen, ezüst, minőségi aktívszén por) és a kiemelkedő kapacitás (8000 liter) teszi lehetővé az egyedi 2 évenként szükséges betétcserét.

  Érdekesség: Leggyakrabban a víztisztítóhoz tartozó tartály a felelős a víztisztító elfertőződésért, mivel a tisztított víz a felhasználó gondatlanságából vagy attól függetlenül hosszasan áll a tartályban, így abban az egészségünkre veszélyes gombák vagy akár „baktérium telepek” alakulhatnak ki.

  Az Aquaphor Crystal áramlási sebessége 2 – 2,5 liter tisztított víz termelését teszi lehetővé percenként, ami igazán magas vízhozam. A magas áramlási sebesség garantálja, hogy bármikor, bármennyi friss, tiszta ivóvízhez jusson.

  Az Aquaphor szűrőbetét a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri:

  üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen
  klór, kloroform és más szerves klórvegyületek
  fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium)
  petrolkémiai vegyületek
  fenolok
  baktérium és vírusok

  Érdekesség: A klóros csapvízben a klór egyes szennyező anyagokkal reakcióba léphet és úgynevezett trihalometán (THM) vegyületeket hozhat létre, amelyekről kutatások kimutatták rákkeltő hatásukat. Mivel az Aquaphor víztisztítók 100%-os biztonsággal/alapossággal megkötik a klórt (amire csak néhány ivóvíztisztító képes), így a tisztított vízben sem lesznek jelen a rákkeltő THM vegyületek.


  A víztisztító beszerelése / sarokszelep csatlakoztatása

  1. A berendezés csatlakoztatása a mosogató pult alatti hideg víz sarokszelepre történik (kb. 5 perces feladat). A készülék dobozában egy "T" csatlakozó található, amely mérete 1/2"-os, ezért:

  Ha 1/2"-os sarokszelepre történik a csatlakozás, akkor nincs szükség további csatlakozóra.

  Ha 3/8"-os sarokszelepre történik a csatlakozás, akkor szűkséges még 1-1 külső-belső menetes 3/8" / 1/2"-os szűkítő elem. >>> Szűkítő

  2. A berendezéshez tartozó "tiszta víz" csaptelep felszereléséhez egy 11-11,5mm átmérőjű furatot kell fúrni az elhelyezni kívánt részen és ott rögzíteni azt (mosogató tálca vagy a mögötte lévő munkalapon, kb 5 perces feladat)

  3. Ezt követően már csak össz kell kapcsolni a készüléket a sarokszelep csatlakozással és a csapteleppel. (kb. 5 perces feladat)

  A szűrőbetét szett jellemzői

  A beépített szűrőbetétek tartós nagy nyomásnak is ellenálló szűrőházakban foglalnak helyet. Szűrőcsere alkalmával a házat cseréljük le a bele épített szűrőbetéttel egyben.
  8000 literes, magas hatékonyságú szűrőbetét kapacitás, amelyek egész élettartamuk során biztosítják a magas tisztaságú egészséges, szennyeződés mentes, kristálytiszta vizet.

  Könnyen, néhány perc alatt elvégezhető szűrőbetét csere az egybe épített Aquaphor szűrőbetéteknek köszönhetően. A Kristály szűrőbetétek „slim” kialakítása végett könnyebben elhelyezhetők a konyhapult alatt, mint a hagyományos 10”- os szűrőbetétek továbbá a bennük lévő szűrőanyag mennyisége is 10%- kal több.

  A tisztított vizet a készülékhez tartozó tiszta vízcsapon keresztül nyerhetjük, amely kifogástalan tisztaságú és minőségű, egészséges ivóvíz.

  Szűrőbetét csere

  Az Aquaphor Crystal víztisztító fenntartási költsége igazán kedvező lehet a kimagasló szűrőbetét kapacitás( 8000 liter) és az egyedi 2 éves élettartamnak köszönhetően.

  Az egyszerű szűrőcsere miatt - amit ön is könnyedén elvégezhet kb. 2 perc alatt - nem kell pénz kidobni, mint pl.: az Ro ozmózisos víztisztítók esetében fizetendő szerviz díj / szűrőbetét csere díj esetén.

  Javasolt szűrőbetét csere: 18 hónap után ill. 8000 liter víz megtisztítása után (amelyik előbb következik be)

  A csomag a következőket tartalmazza

  1 db készülék
  3 db szűrőbetét
  1 db krómozott csaptelep
  1 db "T" csatlakozó 1/2"-os vezetékek, szerelékek  Garancia: 2 év

  Gyártó: Aquaphor Corporation
 • Cikkszám
  aquaphor_crystal
  Tömeg
  3 kg/db
Webáruház készítés