Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Canature CPF-8-L rézfejes mechanikai előszűrő nyomáscsökkentővel, AUTOMATA öblítővel

-17%
Canature CPF-8-L rézfejes mechanikai előszűrő nyomáscsökkentővel, AUTOMATA öblítővel
133 000 Ft 
110 000 Ft
Kezdete: 2023.05.24   A készlet erejéig!

A szűrő alsó házának elforgatásával a szilikonlamellák mechanikailag leseprik az áttetsző szűrőház belső falait és a szűrőfelületet, valamint a lemosató szelep rövid idejű működtetésével a megszűrt szennyeződés a csatornába üríthető. A szűrő tartozéka a csatornabekötő tömlő.

Csatlakozási méret:
Külső 5/4” (2 db 1” hollanderrel)
Emiatt az 1" és a 5/4" csatlakozás is megoldható.

Műszaki paraméterek:

Szűrési finomság: 40 μm
Üzemi nyomás: 1—10 bar
Üzemi hőmérséklet: 5°—40°C
Átfolyás: max. 8 m3/h

Az E széria jellemzői mellett, az M széria beépített nyomásmérő órát tartalmaz, melyről a vízhálózat nyomása leolvasható.
A szűrő felső részén található forgó résszel a szűrőn elvégzett öblítés hónapja feljegyezhető. 360 fokban elforgatható réz csatlakozóval a szűrő bármilyen helyzetben beépíthető.

Az M széria jellemzői mellett, az L széria beépített nyomáscsökkentő szeleppel rendelkezik, amellyel könnyedén beállíthatjuk a kívánt víznyomás mértékét. A nyomáscsökkentőn elhelyezett második nyomásmérő óráról leolvasható a szűrő kimeneti nyomása.

A CPF-8-L most automatikus, időzíthető öblítéssel rendelhető - pár napos átfutással.

  • Biztonságosabb szűrés. A precíziós 40-50μm-es szűréssel a vízhálózatban előforduló finomhomok (63-100 μm) is kiszűrésre kerül, megvédve ezzel a háztartási szerelvényeket, berendezéseket.
    Hatékony tisztítás. A nemesacél szűrőbetét felületéről a rátapadt mechanikai szennyeződéseket az E, M, L sorozat esetén szűrőház alsó részének elforgatásával lesöpörhetjük, majd az alsó elzáró szelep elforgatásával csatornára üríthetjük. B sorozat esetén az alsó golyóscsap elforgatásával üríthető csatornára a megkötött mechanikai szennyeződés.
  • Cikkszám
    CPF-8-L_A
    Tömeg
    5 kg/db
Webáruház készítés