Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Smart Chlorine Filter zuhanyszűrő klórszűrő betétje

Smart Chlorine Filter zuhanyszűrő klórszűrő betétje
 • Smart Chlorine Filter zuhanyszűrő klórszűrő betétje
8 900 Ft
Zuhanyszűrő betétet az Economy Shower / Smart Chlorine Shower Fliter fémházas zuhanyszűrőnkhöz kínáljuk.
Alkalmas még egyes POINT hasonló zuhanyszűúrőbe is!

Ennek segítségével Ön a klór és klórszármazékok, valamint egyes nehézfémek jelentős részétől megszabadulhat és élvezheti a zuhanyozás örömét.
 • A zuhanyszűrő hosszútávon is kiválóan távolítja el a vízből az egészségre ártalmas klórt, mivel azt nem magában gyűjti, hanem a vízben lévő nátriummal kötésbe hozva kősóvá alakítja. (A kősó jelenléte fürdővizeinkben kimondottan előnyös /ld. fürdősók/, mert mindent kiszív a pórusokból, ami nem oda való!) A zuhanyszűrő emellett megszünteti a víz kellemetlen szagát és mellékízét, gátolja a vízkő képződését. Nélkülözhetetlen kelléke minden háztartásnak, ahol kicsi gyermekek vannak.

  Klórmentesítse otthonát Chlorine Free Smart zuhanyszűrővel!

  Zuhanyzás és fürdés közben a meleg víz hatására pórusaink kitágulnak, így a klór a bőrön át könnyen felszívódik. A klór jelen van még a zuhanyvíz gőzében is, ami a tüdőnkbe juthat levegővételkor. Egy normál fürdés során annyi klór kerül a szervezetünkbe, mintha 6 - 8 pohár csapvizet meginnánk. A klór veszélyes idegméreg, ami károsítja az agyat, a központi idegrendszert is! A szabad gyököket tartják a rákos megbetegedések, a szív- és érrendszeri betegségek, a krónikus fáradtság, a bőrbetegségek és az autoimmun megbetegedések egyik forrásának. Megállapították, hogy a klór is szabad gyök!

  A magyar emberek nagy része nem néz ki egészségesnek, ami többek között bőrünk, hajunk rendkívüli igénybevételével is magyarázható. A fürdőzés során belélegzett és a bőrünkbe beszívódó klór és egyéb, szintetikus vegyszerek egyértelműen károsak az emberi szervezetre.
  A klór csökkenti a samponok, kondicionálók, testápolók, olajok hatékonyságát is, megnehezítve ezzel bőrünk egészségének megőrzését.

  Egészségünk érdekében minden felhasználás előtt a vízből a klórt és a káros klórvegyületeket el kellene távolítani!

  Műszaki jellemzők:

  1. Antibakteriális biokerámia golyók(1/4 rész). Biocera AG Ball: Zeolit és  99,99% -os tisztaságú ezüst (Ag). Feladata a káros Escherichia coli és általános baktériumok 99%-os hatástalanítása. Továbbá nehézfém adszorpció (Cu, Cd, Pb, Fe, Mn, Zn stb.) 97% -os hatékonysággal.
   2. Kalcium-szulfát(3/4 rész). Biocera RC Ball. Feladata a klór és származékainak kiszűrése 95%-os hatékonysággal.
   3. Mechanikai szűrők (szűrőhálók). 2 db mechanikai szűrő védi a fő szűrőegységeket a nagyobb lebegő szennyeződésektől, ezáltal biztosítja a tökéletes, hosszú távú működést, illetve akadályozza meg, hogy töltetrészecskék távozzanak a szűrőbetétből a vízbe.

  Karbantartás: a szűrő cseréjét 6-9 havonta, 8-10 ezer literenként javasoljuk, vízminőségtől függően!

 • Cikkszám
  ew-0028
Webáruház készítés