Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Economy Water 3 lépcsős víztisztító

Economy Water 3 lépcsős víztisztító
 • Economy Water 3 lépcsős víztisztító
 • Economy Water 3 lépcsős víztisztító
33 900 Ft
A korszerű ivóvíztisztító berendezés 3 lépcsőben tisztítja meg a vizet és nagy előnye, hogy mindhárom szűrője antibakteriális szűrést biztosít.
 • A korszerű ivóvíztisztító berendezés 3 lépcsőben tisztítja meg a vizet és nagy előnye, hogy mindhárom szűrője antibakteriális szűrést biztosít.

  Az Economy Water 3 lépcsős víztisztító készülék további előnyei:

  a vízszűrő tökéletesen alkalmas a szennyeződések eltávolítására, mivel lépcsőzetes szűrést végez: eltávolítja a vízben lévő lebegő szennyeződéseket, rozsdát, klórt és klórszármazékokat, nehézfémek egy részét, egyes baktériumokat, továbbá a szag- és ízrontó anyagokat.
  a szennyeződések kiszűrése mellett a hasznos ásványi anyagok az ivóvízben maradnak
  a készülék átfolyós, azaz nincs külön víztartálya, így kisebb helyet foglal
  beszerelése és karbantartása egyszerű és gazdaságos
  működéséhez nincs szükség elektromos áramra

  Ivóvízbiztonsági engedély száma: 66510-2/2021/KTEF

  ​Műszaki jellemzők:

  1. szűrő: 20 mikronos antibakteriális előszűrő, amely 90%-os hatékonysággal távolítja el a 20 mikronnál nagyobb szennyeződéseket, mint a rozsda, homok, üledékek. A nanosilver BACINIX™ technológiával készült előszűrő segít elpusztítani a baktériumokat és meggátolja a penész elterjedését. A szűrő kék színe jelzi hogy a szűrő kiegészítő antibakteriális védelemmel van ellátva. Az összetett rostréteg a szűrő teljes keresztmetszetében szűri a szennyeződéseket, így a szűrőbetét rendkívül hatékony.

  2. szűrő: VÁLTOZÁS: granulált aktív szénszűrő KDF-fel kombinálva, amely eltávolít egyes nehézfémeket, egyes baktériumokat, fenolokat, továbbá semlegesíti a maradék klórt, eltávolítja a szag- és ízrontó anyagokat, így a lehető legfinomabb tisztított vizet készíti. A garnulált aktív szén a szemcsés szerkezet miatt jóval hatékonyabban szűr, mint más állagú szénszűrők.

  3. szűrő: 5 mikronos antibakteriális szűrő, amely 90%-os hatékonysággal távolítja el az 5 mikronnál nagyobb szennyeződéseket. A nanosilver BACINIX™ technológiával készült szűrő segít elpusztítani a baktériumokat és meggátolja a penész elterjedését. A szűrő kék színe jelzi hogy a szűrő kiegészítő antibakteriális védelemmel van ellátva. Az összetett rostréteg a szűrő teljes keresztmetszetében szűri a szennyeződéseket, így a szűrőbetét rendkívül hatékony.

  Teljesítmény: 2 - 5 liter/perc, víznyomástól függően

  Méretek: 330 x 110 x 430 mm

  Működési paraméterek: 2 – 4 bar hálózati víznyomás között

  Karbantartás: a szűrők cseréjét 12 havonta javasoljuk.

  Magyar nyelvű beszerelési útmutatót mellékelünk!
 • Cikkszám
  ew3
  Tömeg
  4 kg/db
Webáruház készítés