Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Economy Water 4 lépcsős víztisztító szűrőkészlete

-8%
Economy Water 4 lépcsős víztisztító szűrőkészlete
12 990 Ft 
11 990 Ft
Kezdete: 2024.01.29   A készlet erejéig!

Economy Water 4 lépcsős víztisztító szűrőkészlete

AZ UF SZŰRŐ ELLÁTÁSI PROBLÉMÁJA MIATT EGYELŐRE NEM RENDELHETŐ,
KERESSÜK A MEGOLDÁST RÁ!

 • A szűrőkészlet 3 db szűrőbetétet és 1 db ultraszűrőt tartalmaz, amelyek kiváló minőségű vizet készítenek, mivel eltávolítják a szennyeződések jelentős részét.

  1. szűrő: 20 mikronos előszűrő, amely 90%-os hatékonysággal távolítja el a 20 mikronnál nagyobb szennyeződéseket, mint a rozsda, homok, üledékek. A nanosilver BACINIX™ technológiával készült előszűrő segít elpusztítani a baktériumokat és meggátolja a penész elterjedését. A szűrő kék színe jelzi hogy a szűrő kiegészítő antibakteriális védelemmel van ellátva. Az összetett rostréteg a szűrő teljes keresztmetszetében szűri a szennyeződéseket, így a szűrőbetét rendkívül hatékony.

  2. szűrő: VÁLTOZOTT NNK engedélyezése miatt: granulált aktív szénszűrő KDF-fel kombinálva, amely eltávolít egyes nehézfémeket (pl.: kadmium, higany, ólom), vasat, egyes baktériumokat, fenolokat, továbbá semlegesíti a maradék klórt, eltávolítja a szag- és ízrontó anyagokat, így a lehető legfinomabb tisztított vizet készíti. A garnulált aktív szén a szemcsés szerkezet miatt jóval hatékonyabban szűr, mint más állagú szénszűrők.

  3. szűrő: 5 mikronos  szűrő, amely 90%-os hatékonysággal távolítja el az 5 mikronnál nagyobb szennyeződéseket. Az összetett rostréteg a szűrő teljes keresztmetszetében szűri a szennyeződéseket, így a szűrőbetét rendkívül hatékony.

  4. szűrő: 0,02 mikron nagyságú szűrő (ultraszűrő), amely az apróbb szennyeződések kiszűrését végzi; ez a lyukméret alkalmas akár egyes vírusok és baktériumok eltávolítására is, de emellett az ásványi anyagokat még nem szűri ki!

 • Cikkszám
  ew4f
  Tömeg
  2 kg/db
Webáruház készítés