Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


EconomySoft 1354AS-RX Arzén mentesítő

-10%
EconomySoft 1354AS-RX Arzén mentesítő
675 000 Ft 
605 000 Ft
Kezdete: 2024.03.26   A készlet erejéig!
Arzénmentesítő készülékünk automata vezérléssel van ellátva, hogy az Ön kényelmét és biztonságát minden tekintetben kiszolgálja. A készülék segítségével az a vízben lévő arzén 90%-a kiszűrhető, így a legtöbb esetben elérhető a 10 µg/l határérték. A készülék méretezésénél és kiválasztásánál elengedhetetlen a víz laborvizsgálata, mivel az arzénmentesítő technológiánál a vas és mangán mennyiségét minimálisra kell csökkenteni.
 • Futárral nem szállítható! Átvétel lehetséges budapesti üzleteinkben, vagy ha beszereléssel-beüzemeléssel rendeli, egyben ki is szállítjuk!

  Arzénmentesítő készülék működési elve:

  Az arzén erősen mérgező rákkeltő anyag, így eltávolítása nagyon fontos. Az arzénmentesítő készülék speciális töltetének segítségével megköti az arzént, és előre meghatározott időközönként erős ellenárammal lemossa a töltet felületéről az arzént. A készülék automata vezérlésének segítségével a műveletet automatikusan végzi, felügyeletet nem igényel.

  Származási hely: Magyarország

  Minőségi tanusítvány: A készülék ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik, amelynek száma OTH 6360-3/2008.

  Beszerelés és beüzemelés: ha tőlünk rendeli, várható költsége 30-50 ezer Ft között jellemző.

  Karbantartási igény: az arzénmentesítő készülék karbantartása teljesen automatikus, így felügyeletet nem igényel.

  Karbantartási költség: a készülék karbantartási költsége igen alacsony, mivel csak a benne lévő töltet elhasználása után van költsége. A töltet élettartama 3 - 8 év, vízminőségtől függően.

  FONTOS INFORMÁCIÓ: Az arzénmentesítő készülék beépítése a bejövő hideg vizes ágra történik. A készülék elhelyezése fagy- és vízmentes helyen lehetséges (vízaknában csak nagyon ritkán), ahol a közelben szennyvíz- és elektromos kiállás található. Az arzénmentesítő készülék hatásfokát jelentősen csökkenti a víz vas, mangán és szulfát tartalma, valamint magas pH értéke. A víz arzénmentesítése előtt a víznek ezen összetevőit csökkenteni kell! Vásárlás előtt, kérje ki szakembereink segítségét!

  Garancia: Alap garancia 1 év. Erre a termékre 5 év teljeskörű GARANCIÁT vállalunk, ha karbantartási szerződést is köt velünk! A garancia feltétele a szakszerű telepítés és szakszerű beüzemelés, amelyet szakembereink, vagy az általunk megbízott szakember végez, továbbá a megfelelő és rendeltetésszerű használat. A garancia karbantartási szerződés megkötésével érvényes. A karbantartás évente egyszer történik, amelynek ára nettó 15 000 Forint + vidéken kiszállás költsége ami a karbantartási szerződésben előre meghatározandó.

  Az arzénmentesítő készülék beépítésnél néhány kiegészítő alkatrészre lehet szükség, amennyiben ez a helyszínen még nincs telepítve:

  80"-os előszűrő: felfogja a nagyobb lebegő szennyeződéseket, biztosítva zavartalan működését.
  Nagyteljesítményű UV lámpa, amely semlegesíti a vírusok és baktériumok 99,9%-át.

  GEH töltet: 60 liter
  Fej: RX-67C-DTS
  Csatlakozás: 1”
  Átfolyás: 1.2-2.0 m3/óra (1,5 m3/h jellemző)
  Felület: 0.08 m2
  Mosatási térfogatáram: 1.6 m3/h (4GPM)
  Tömeg: 94 kg
  Méretek (mm): 1590 x 340 x 340
  Szűrési sebesség: 5-20 m/h
  Visszamosatási sebesség: 9-22 m/h
  Fontosabb üzemi feltételei:
  Víz pH-tartománya: 6,5 – 8,0
  Szűrőtöltet ágymagasság: kb. 900 mm
  Szabad térfogat: min. az ágymagasság fele
  A töltet kimerítési kapacitása: 1-2g As/liter — pH7
  A töltet kapacitását foszfát jelenléte csökkentheti.
 • Cikkszám
  es-1354as-rx
  Tömeg
  94 kg/db
Webáruház készítés