Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


EuroClear polifoszfát adagoló mosógép, mosogatógép, kazán elé

EuroClear polifoszfát adagoló mosógép, mosogatógép, kazán elé
3 490 Ft

Mosógép, vízmelegítő, kazán elé szerelhető, helyi vízkőkiválás gátló hatású polifoszfát adagoló berendezés (átlátszó műanyag ház).

A polifoszfát megakadályozza mosógépében a vízkő lerakódását és a korrózió kialakulását. Védi mosógépét és annak fűtőszálát a vízkőtől. Nem lesz szükség a mosáshoz adalékanyagok használatára. Alkalmazásával kevesebb mosószerre lesz szüksége. A mosás hatékonyabbá válik: ruhái tisztábbak lesznek, az öblítő illata intenzívebb lesz.

 

 • A használat során a készülékben lévő polifoszfát kristály feloldódik, mely oldatban tartja a keménységet okozó kalcium és magnézium sókat, így megakadályozza azok vízkő formában történő lerakódását, megtapadását a mosógép alkatrészein és a ruhaneműn egyaránt.

  Műszaki jellemzők:
  - Csatlakozás: 3/4" - 3/4"
  - Méret: Ø 60 mm x 130 mm
  - O-gyűrűs szűrőház

  Élettartama: kb. 12 hónap, max. 300 mosás, igénybevételtől függően. A polifoszfát kristály elfogyása vagy barnára színeződése esetén a készülékben a töltet cserélendő, újratölthető.

  Felszerelése: Speciális kialakítású készülék, csatlakozója azonos a mosógép csatlakozójával, így beépítése egyszerű, szakértelmet nem igényel. Egyszerűen csavarja rá a készüléket a mosógép kiállásra, majd csatlakoztassa a mosógép tömlőjét a készülékre.

  Figyelem! Az így kezelt víz nagy mennyiségben ivásra nem javasolt, kizárólag mosógépe (vízmelegítője, kazánja) elé csatlakoztassa!

  Származási hely: Taiwan
  Importőr: Euro Clear Magyarország ZRT
 • Cikkszám
  ec-fhpra
  Tömeg
  300 g/db
Webáruház készítés