Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Központi 2 vízszűrős 20x4" BigBlue szűrő készlet

Központi 2 vízszűrős 20x4" BigBlue szűrő készlet
 • Központi 2 vízszűrős 20x4" BigBlue szűrő készlet
93 900 Ft
Központi víztisztító az egész házban szűri a vizet, így nem szükséges a ház minden pontján kisebb víztisztítókat felszerelni. A központi víztisztító több lépcsőben tisztítja meg a vizet, így megszabadulhat a homoktól, a vízben lévő lebegő anyagoktól, klórtól és klórszármazékoktól, egyes baktériumoktól, továbbá csökkenti egyes nehézfémek mennyiségét és semlegesíti a szag- és ízrontó anyagokat.

A berendezésben lévő nagyteljesítményű szűrőbetétek úgy lettek tervezve, hogy egy négytagú családnak az éves vízfogyasztását meg tudják tisztítani. A szűrőbetétek kapacitása kb. 150 - 180 m3, de maximum 1 évente cserélni javasolt!

A központi víztisztítót a bejövő gerincvezetékre kell szerelni, hogy az egész ház vízét megszűrje. Beszereléskor javasolt a víztisztító elé és után csapot, vagy megkerülő ágat szerelni, hogy a karbantartást megkönnyítse.
 • Méret: 410 x 780 x 190 mm (szélesség x magasság x mélység)

  Csatlakozási méret: 1"

  Megengedett vízhőmérséklet: 2 - 45 °C

  Megengedett víznyomás: Max. 6 bar (6 bar felett és ingadozó víznyomásnál nyomáscsökkentő használata javasolt)

  Származási hely: szűrőház: Taiwan, szűrők: Lengyelország

  Szűrőbetétek típusa:

  20 mikronos fonalas előszűrő: ​megszűri a vízben lévő lebegőanyagokat, az öreg csőhálózatokban felhalmozott lerakódásokat, homokot és rozsdát.
  Aktív szénszűrő KDF-fel: eltávolítja a maradék klórt, valamint kiszűrheti a vízben lévő egyes baktériumokat, tovább csökkentheti a nehézfémek mennyiségét.
 • Cikkszám
  AF-20BB-2K
  Tömeg
  10 kg/db
Webáruház készítés