Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


PurePro EC105 RO víztisztító, modern csappal

PurePro EC105 RO víztisztító, modern csappal
82 900 FtA PurePro EC105 háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés ECO kivitelben, modern dizájnú (FC-101) csappal.

Bővíthető rászerelt AIMRO ásványi anyag visszapótlóval és UV csírátlanítóval is!

Teljesen ugyanazt tudja, mint a RO víztisztító nyomásfokozós változata (PurePro EC105P), a különbség annyi, hogy ezt a változatot csak olyan helyekre javasoljuk alkalmazni, ahol a hálózati víznyomás legalább 3-3,5 bar). A megfelelő víznyomást itt egy nyomásfokozó szivattyú biztosítja. 

A Fordított ozmózis (RO) rendszerű víztisztító eltávolítja a vízből: a lebegő szennyeződéseket (rozsda, homok, stb.), a vízkövet, a klórt és származékait, a vegyszereket, nehézfémeket, nitrátokat, az arzént, a hormonokat és gyógyszerszármazékokat, a vírusokat és baktériumokat, radioaktív részecskéket; röviden: az élő szervezetre káros, összes idegen anyagot (itt elolvashatja a víztisztító működési elvét, a fordított ozmózis szűrés lényegét).

A RO víztisztító készülékek a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket legalább 95%-os szűrési hatékonysággal szűrik ki. A tiszta ozmózis víz minősége függ a tisztítandó víz minőségétől: a szennyezettségének mértékétől, a víz hőmérsékletétől és pH értékétől, továbbá a (hálózati) víznyomástól is. RO víztisztító készülékekben a membránszűrő által kiszűrt szennyeződések nagy része (ún. technikai víz formájában) a szennyvízhálózatba öblítődik és csupán néhány százaléknyit gyűjt a membrán magába. Ezáltal, illetve az előszűrők rendszeres karbantartásával (cseréjével) biztosított, hogy a RO víztisztítók membrán szűrője hosszútávon (akár 2-3 évig) hatékonyan "dolgozzon". 

A fordított ozmózis (RO) technológia végzi el a leghatékonyabb szűrést a víztisztítási technológiák közül!

 • A PurePro EC105 háztartási RO víztisztító standard jellemzői:

  A tisztítórész 5 lépcsője

  1. lépcső: 5 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs, átlátszó -UV-szűrős- szűrőházban)

  2. lépcső: aktívszén (GAC) előszűrő (10", dupla O-gyűrűs szűrőházban)

  3. lépcső: 1 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs szűrőházban)

  4. lépcső: RO membrán szűrő (résméret: 0,0001 mikron, kapacitás: 50 GPD (Gallon/Nap)

  5. lépcső: aktívszén utószűrő (kompakt, In-Line, belsőmenetes)

  A PurePro EC105P 5 lépcsős tisztítórész tartókonzolja fémből(!) készül, a stabil rögzítés végett.

  A tartály: 12 literes, anyaga fém (rozsdamentes acél), belül polipropilén bevonattal (NSF és CE minősítések).

  Megengedett hálózati víznyomás: 3-7 bar.

  Kapacitás: 120-200 liter/nap (a hálózati víznyomástól és a víz szennyezettségétől függően).

   

  A PurePro EC105 háztartási RO víztisztító méretei:

  Az 5 lépcsős tisztító rész

  - magassága: 48 cm

  - hosszúsága: 37 cm

  - szélessége: 20 cm

  A 12 literes tartály

  - magassága: 40 cm

  - átmérője: 28 cm

   

  A tisztavíz csaptelep: FC108 (kerámiabetétes, nyomógombos).

  A PurePro EC105 háztartási RO víztisztító tömege összesen: 12 kg.

  Garanciák: 2 év teljeskörű és 10 év vízminőség* garanciával árusítjuk a víztisztító berendezést. (* Azt jelenti, hogy amennyiben a víztisztító berendezésbe 700 mg/liter, vagy az alatti oldott anyag tartalmú víz áramlik be, akkor garantáljuk, hogy a tiszta víz oldott anyagtartalma 100 mg/liter alatt lesz, ami már kifejezetten segíti testünk méregtelenítését.)

  A PurePro PP-EC105 háztartási RO víztisztító berendezés csomagja az alábbiakat tartalmazza: 

  - 1 db 5 lépcsős tisztító rész szűrőbetétekkel és nyomásfokozó szivattyúval,

  - 1 db tartály,

  - 1 db tisztavíz csaptelep, beszereléshez szükséges szerelékek (lásd képen) és

  - 1 db szűrőház kulcs,

  továbbá részletes, magyar nyelvű Gépkönyv. (Figyelem: a csomag 3/8"-os bekötő idomot tartalmaz. Amennyiben a felszerelés helyén a vízbekötésnél nem 3/8"-os csőméret van, hanem 1/2" vagy 3/4", kérjük jelezze felénk, és a megfelelő bekötő idommal küldjük a víztisztítót!)

  Beszerelés:

  A víztisztító berendezésre saját beszerelés esetén is a fent közölt garanciák az érvényesek, a  Gépkönyv beszerelési útmutatója lépésről-lépésre segítséget nyújt hozzá.

  FONTOS: a RO víztisztító nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére. Olyan vízre alkalmazható, amely a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően került bevizsgálásra és ivóvíz felhasználási célra engedélyezve.

  FIGYELEM: felhívjuk figyelmét, hogy a biztonságos szűrt víz előállításához előírt a készülékhez UV-lámpa alkalmazása és ásványi anyag visszapótlása, valamint szakszerű szűrőcsere és karbantartás elvégzése.

  Karbantartás:

  A háztartási RO víztisztító berendezés hosszú távú hatékony és megfelelő működéséhez, továbbá  a fent megjelölt garanciák érvényesüléséhez rendszeres karbantartásra van szükség. Ez áll egyrészt az alábbi időközönként történő szűrőcserék elvégzéséből:

  • Az 1-2-3. előszűrőt és az 5. lépcsőben lévő utószűrőt 6 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 12 havonta (kisebb felhasználás esetén).

  • A 4. lépcsőben lévő RO membrán szűrőt 24 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 36 havonta (kisebb felhasználás esetén).

  A szűrőbetétek élettartama függ az átfolyt víz mennyiségén túl a bemenő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől) is!

  Továbbá a szűrőcserék elvégzésénél javasolt még egy fertőtlenítést végezni, ehhez alkalmazhatunk természetes fertőtlenítőszert is.

  Minősítések: A berendezés megfelel az Amerikai NSF Standard szabványnak és az Európai Uniós követelményeknek. CE, WHO, NSF, WQA, FDA. ÁNTSZ/NNK (69314-5/2021/KTEF ivóvízbiztonsági) engedéllyel rendelkezik.

  Gyártó: PurePro USA Corp.

 • Cikkszám
  PP-EC105
  Tömeg
  12 kg/db
Webáruház készítés