Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


PurePro M500P RO víztisztító nyomásfokozóval, modern csappal

PurePro M500P RO víztisztító nyomásfokozóval, modern csappal
 • PurePro M500P RO víztisztító nyomásfokozóval, modern csappal
 • PurePro M500P RO víztisztító nyomásfokozóval, modern csappal
 • PurePro M500P RO víztisztító nyomásfokozóval, modern csappal
 • PurePro M500P RO víztisztító nyomásfokozóval, modern csappal
129 900 FtPurePro M500P háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító jellemzően a konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés. Nyomásfokozó szivattyús kivitel, áram cssatlakozást is igényel!

A szűrőházakba épített kompakt szűrőegységek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül könnyedén megoldható. A készülék jellemzője még, hogy a tisztítórész jóval kisebb, mint a hagyományos felépítésű RO víztisztítóké, ezért helyigénye is kisebb.

A Fordított ozmózis (RO) rendszerű víztisztító eltávolítja a vízből: a lebegő szennyeződéseket (rozsda, homok, stb.), a vízkövet, a klórt és származékait, a vegyszereket, nehézfémeket, nitrátokat, az arzént, a hormonokat és gyógyszerszármazékokat, a vírusokat és baktériumokat, radioaktív részecskéket; röviden: az élő szervezetre káros, összes idegen anyagot (itt elolvashatja a víztisztító működési elvét, a fordított ozmózis szűrés lényegét).

Ásványi anyag visszapótló (AIMRO), UV csírátlanító külső elhelyezéssel csatlakoztatható hozzá.

 • Teljesen ugyanazt tudja, mint a RO víztisztító nyomásfokozó nélküli változata (PurePro M500), a különbség annyi, hogy ezt a változatot olyan helyekre javasoljuk alkalmazni, ahol a hálózati víznyomás alacsony (3 bar alatti, pl.: fúrt kút esetében). A megfelelő víznyomást itt egy nyomásfokozó szivattyú biztosítja. 

  Működtetéséhez  a nyomásfokozó szivattyú miatt elektromos áram szükséges. A nagyobb nyomás miatt kisebb a szennyvízként elfolyó, ún. "technikai víz" mennyisége, így működtetése gazdaságosabb, mint a nyomásfokozó nélküli RO víztisztítóé.

  A Fordított ozmózis (RO) rendszerű víztisztító eltávolítja a vízből: a lebegő szennyeződéseket (rozsda, homok, stb.), a vízkövet, a klórt és származékait, a vegyszereket, nehézfémeket, nitrátokat, az arzént, a hormonokat és gyógyszerszármazékokat, a vírusokat és baktériumokat, radioaktív részecskéket; röviden: az élő szervezetre káros, összes idegen anyagot (itt elolvashatja a víztisztító működési elvét, a fordított ozmózis szűrés lényegét).

  A RO víztisztító készülékek a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket legalább 95%-os szűrési hatékonysággal szűrik ki. A tiszta ozmózis víz minősége függ a tisztítandó víz minőségétől: a szennyezettségének mértékétől, a víz hőmérsékletétől és pH értékétől, továbbá a (hálózati) víznyomástól is. RO víztisztító készülékekben a membránszűrő által kiszűrt szennyeződések nagy része (ún. technikai víz formájában) a szennyvízhálózatba öblítődik és csupán néhány százaléknyit gyűjt a membrán magába. Ezáltal, illetve az előszűrők rendszeres karbantartásával (cseréjével) biztosított, hogy a RO víztisztítók membrán szűrője hosszútávon (akár 2-3 évig) hatékonyan "dolgozzon". 

  A fordított ozmózis (RO) technológia végzi el a leghatékonyabb szűrést a víztisztítási technológiák közül!

  A PurePro M500P háztartási RO víztisztító standard jellemzői:

  A tisztító rész 5 lépcsője
  1. lépcső: 5 mikronos polipropilén előszűrő (kompakt, In-line, belsőmenetes)

  2. lépcső: granulált aktívszén (GAC) előszűrő (kompakt, In-Line, belsőmenetes)
  3. lépcső: 1 mikronos polipropilén előszűrő (kompakt, In-Line, belsőmenetes)
  4. lépcső: RO membrán szűrő (résméret: 0,0001 mikron, kapacitás: 50 GPD (gallon/nap)
  5. lépcső: aktívszén utószűrő (kompakt, In-Line, belsőmenetes)

  A tartály: 12 literes, anyaga fém (rozsdamentes acél), belül polipropilén bevonattal (NSF és CE minősítések).

  Megengedett hálózati víznyomás:
  1-7 bar. (Ha önnél ennél alacsonyabb a hálózati víznyomás értéke, akkor a PurePro M800P, nyomásfokozóval ellátott RO víztisztító berendezést javasoljuk választani.)

  Ha 6 bar feletti víznyomás előfordulhat, használjon nyomáscsökkentőt a víztisztító bekötésénél!

  Kapacitás:
  120-200 liter/nap (a hálózati víznyomástól és a víz szennyezettségétől függően).

   

  A PurePro M500P háztartási RO víztisztító méretei:

  Az 5 lépcsős tisztító rész

  - magassága: 33 cm

  - hosszúsága: 31,5 cm

  - szélessége: 20 cm

  A 12 literes tartály

  - magassága: 40 cm

  - átmérője: 28 cm


  A tisztavíz csaptelep:
   FC101 (kerámiabetétes, krómozott fém, modern).

   

  A PurePro M500P háztartási RO víztisztító tömege összesen: 12 kg.

  Garanciák:
  2 év teljeskörű és 10 év vízminőség* garanciával árusítjuk a víztisztító berendezést. (* Azt jelenti, hogy amennyiben a víztisztító berendezésbe 700 mg/liter, vagy az alatti oldott anyag tartalmú víz áramlik be, akkor garantáljuk, hogy a tiszta víz oldott anyagtartalma 100 mg/liter alatt lesz, ami már kifejezetten segíti testünk méregtelenítését.)
  A PurePro M500P háztartási RO víztisztító berendezés csomagja az alábbiakat tartalmazza:
  - 1 db 5 lépcsős tisztító rész szűrőbetétekkel,
  - 1 db puffer tartály,
  - 1 db tisztavíz csaptelep,
  - beszereléshez szükséges szerelékek (lásd képen) és részletes, magyar nyelvű Gépkönyv.
  (Figyelem: a csomag 3/8"-os bekötő idomot tartalmaz. Amennyiben a felszerelés helyén a vízbekötésnél nem 3/8"-os csőméret van, hanem 1/2" vagy 3/4", kérjük jelezze felénk, és a megfelelő bekötő idommal küldjük a víztisztítót!)
  A garancia feltétele a víztisztító megfelelő karbantartása, a szűrők javasolt időszakos cseréje, az elvárható gondossággal történő szerelés és használat!


  Beszerelés:
  A víztisztító beszerelése gyorsan és könnyen elvégezhető gyorscsatlakozós kivitelnek köszönhetően. A szűrőegységek gyárilag be vannak szerelve (kivéve az RO membrán szűrőt, amely steril csomagolásban van). A víztisztító berendezésre saját beszerelés esetén is a fent közölt garanciák az érvényesek, a Gépkönyv beszerelési útmutatója lépésről-lépésre segítséget nyújt hozzá.


  FONTOS:
  a RO víztisztító nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére, nem bevizsgált, nem kezelt kútvízre.
  Olyan vízre alkalmazható, amely a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően került bevizsgálásra és ivóvíz felhasználási célra engedélyezve.


  FIGYELEM:
   felhívjuk figyelmét, hogy a biztonságos szűrt víz előállításához előírt a készülékhez UV-lámpa alkalmazása és ásványi anyag visszapótlása, valamint szakszerű szűrőcsere és karbantartás elvégzése is szükséges!


  Karbantartás:

  A háztartási RO víztisztító berendezés hosszú távú hatékony és megfelelő működéséhez, továbbá  a fent megjelölt garanciák érvényesüléséhez rendszeres karbantartásra van szükség. Ez áll egyrészt az alábbi időközönként történő szűrőcserék elvégzéséből:

  • Az 1-2-3. (KF5633 tip.) előszűrőt és az 5. lépcsőben lévő utószűrőt 6 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 12 havonta (kisebb felhasználás esetén).
  • A 4. lépcsőben lévő RO membrán szűrőt 24 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 36 havonta (kisebb felhasználás esetén).

  A szűrőbetétek élettartama függ az átfolyt víz mennyiségén túl a bemenő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől) is!

  Továbbá a szűrőcserék elvégzésénél javasolt még egy fertőtlenítést végezni, ehhez alkalmazhatunk természetes fertőtlenítőszert is.

   

  Minősítések: A berendezés megfelel az Amerikai NSF Standard szabványnak és az Európai Uniós követelményeknek. CE, WHO, NSF, WQA, FDA,

  ÁNTSZ/NNK (69314-5/2021/KTEF ivóvízbiztonsági) engedéllyel rendelkezik.

   

  Gyártó: PurePro USA Corp.

 • Cikkszám
  PP-M500P
  Tömeg
  12 kg/db
Webáruház készítés