Kategóriák
Hírlevél
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


PurePro M800DF RO víztisztító, NYOMÁSFOKOZÓS, TARTÁLY NÉLKÜLI, kis méretű, formatervezett dobozos kivitel

-7%
PurePro M800DF RO víztisztító, NYOMÁSFOKOZÓS, TARTÁLY NÉLKÜLI, kis méretű, formatervezett dobozos kivitel
 • PurePro M800DF RO víztisztító, NYOMÁSFOKOZÓS, TARTÁLY NÉLKÜLI, kis méretű, formatervezett dobozos kivitel
189 000 Ft
Akció: 175 000 Ft
Kezdete: 2022.03.08   A készlet erejéig!PurePro M800DF háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős, tartály nélküli (ún. "direct flow" - direkt átfolyós rendszerű) ivóvíztisztító berendezés.

A szűrőházakba épített szűrők, ún. kompakt szűrőegységek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül könnyedén megoldható.

A készülék jellemzője még, hogy a víztisztító egy tetszetős műanyag dobozban van elhelyezve, továbbá, hogy a kompakt kivitelű szűrőegységeknek és a tartály hiányának köszönhetően egészen kicsi a berendezés helyigénye. Működéséhez elektromos csatlakozásra is szükség van!

Ásványi anyag visszapótló (AIMRO), UV csírátlanító külső elhelyezéssel csatlakoztatható hozzá, saját dobozába nem fér bele.

 • A PurePro M800DF háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős, tartály nélküli (ún. "direct flow" rendszerű) ivóvíztisztító berendezés.

  szűrőházakba épített szűrők, ún. kompakt szűrőegységek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül könnyedén megoldható. A készülék jellemzője még, hogy a víztisztító egy tetszetős műanyag dobozban van elhelyezve, továbbá, hogy a kompakt kivitelű szűrőegységeknek és a tartály hiányának köszönhetően egészen kicsi a berendezés helyigénye. Működéséhez elektromos csatlakozásra van szükség.

  Átfolyós (tartály nélküli) RO rendszer lényege: a 4. szűrési lépcsőben 1 db helyett 2 db nagy kapacitású RO membrán szűrő egység van a rendszerben, amely lehetővé teszi a víztartály kihagyását, ugyanis a két membrán együttes munkája biztosítja a folyamatos tisztavíz termelést.

  A 2 db membrán hatékonyságát segíti egy nagyteljesítményű nyomásfokozó szivattyú. A rendszer így kb. 1 liter tisztavíz termelésére képes percenként(!).

  A Fordított ozmózis (RO) rendszerű víztisztító eltávolítja a vízből: a lebegő szennyeződéseket (rozsda, homok, stb.), a vízkövet, a klórt és származékait, a vegyszereket, nehézfémeket, nitrátokat, az arzént, a hormonokat és gyógyszerszármazékokat, a vírusokat és baktériumokat, radioaktív részecskéket; röviden: az élő szervezetre káros, összes idegen anyagot (itt elolvashatja a víztisztító működési elvét, a fordított ozmózis szűrés lényegét).

  A RO víztisztító készülékek a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket legalább 95%-os szűrési hatékonysággal szűrik ki.

  A tiszta ozmózis víz minősége függ a tisztítandó víz minőségétől: a szennyezettségének mértékétől, a víz hőmérsékletétől és pH értékétől, továbbá a (hálózati) víznyomástól is. RO víztisztító készülékekben a membránszűrő által kiszűrt szennyeződések nagy része (ún. technikai víz formájában) a szennyvízhálózatba öblítődik és csupán néhány százaléknyit gyűjt a membrán magába. Ezáltal, illetve az előszűrők rendszeres karbantartásával (cseréjével) biztosított, hogy a RO víztisztítók membrán szűrője hosszútávon (akár 2-3 évig) hatékonyan "dolgozzon". 

  A fordított ozmózis (RO) technológia végzi el a leghatékonyabb szűrést a víztisztítási technológiák közül!

  A PurePro M800DF háztartási RO víztisztító standard jellemzői:

  1. lépcső: 5 mikronos polipropilén előszűrő (kompakt kivitel)

  2. lépcső: aktívszén (GAC) előszűrő (kompakt kivitel)

  3. lépcső: 1 mikronos polipropilén előszűrő (kompakt kivitel)

  4. lépcső: 2 db nagy, 200GPD kapacitású RO membrán szűrő (résméret: 0,0001 mikron, kapacitás: 2x200 GPD=Gallon/Nap)

  5. lépcső: aktívszén utószűrő (kompakt, In-Line, belsőmenetes)

  Tartály: NIINCS

  Megengedett hálózati víznyomás: 1-7 bar.

  Kapacitás: max. 1700 liter/nap (a hálózati víznyomástól és a víz szennyezettségétől függően).
  Nem alkalmas hosszútávú  folyamatos üzemre!

  A PurePro M800DF háztartási RO víztisztító méretei:

  A doboz

  - magassága: 41 cm

  - hosszúsága: 30 cm

  - szélessége: 25 cm


  A PurePro M800DF háztartási RO víztisztító tömege összesen: 
  10 kg.

  A tisztavíz csaptelep: FC101 (kerámiabetétes, krómozott fém, modern).

  Garanciák: 2 év teljeskörű és 10 év vízminőség* garanciával árusítjuk a víztisztító berendezést. (* Azt jelenti, hogy amennyiben a víztisztító berendezésbe 700 mg/liter, vagy az alatti oldott anyag tartalmú víz áramlik be, akkor garantáljuk, hogy a tiszta víz oldott anyagtartalma 100 mg/liter alatt lesz, ami már kifejezetten segíti testünk méregtelenítését.)

  A PurePro M800DF háztartási RO víztisztító berendezés csomagja az alábbiakat tartalmazza: 1 db 5 lépcsős tisztító rész szűrőbetétekkel műanyag dobozban, 1 db tisztavíz csaptelep, beszereléshez szükséges szerelékek (lásd képen) és részletes, magyar nyelvű Gépkönyv. (Figyelem: a csomag 3/8"-os bekötő idomot tartalmaz. Amennyiben a felszerelés helyén a vízbekötésnél nem 3/8"-os csőméret van, hanem 1/2" vagy 3/4", kérjük jelezze felénk, és a megfelelő bekötő idommal küldjük a víztisztítót!)

   

  Beszerelés:

  A víztisztító beszerelése gyorsan és könnyen elvégezhető gyorscsatlakozós kivitelnek köszönhetően. A szűrőegységek gyárilag be vannak szerelve. A víztisztító berendezésre saját beszerelés esetén is a fent közölt garanciák az érvényesek, a  Gépkönyv beszerelési útmutatója lépésről-lépésre segítséget nyújt hozzá.

  FONTOS: a RO víztisztító nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére. Olyan vízre alkalmazható, amely a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően került bevizsgálásra és ivóvíz felhasználási célra engedélyezve.

  FIGYELEM: felhívjuk figyelmét, hogy a biztonságos szűrt víz előállításához előírt a készülékhez UV-lámpa alkalmazása és ásványi anyag visszapótlása, valamint szakszerű szűrőcsere és karbantartás elvégzése.

  Karbantartás:

  A háztartási RO víztisztító berendezés hosszú távú hatékony és megfelelő működéséhez, továbbá  a fent megjelölt garanciák érvényesüléséhez rendszeres karbantartásra van szükség. Ez áll egyrészt az alábbi időközönként történő szűrőcserék elvégzéséből:

  • Az 1-2-3. (KF5633 tip.) előszűrőt és az 5. lépcsőben lévő utószűrőt 6 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 12 havonta (kisebb felhasználás esetén).
  • A 4. lépcsőben lévő 2 db RO membrán szűrőt 24 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 36 havonta (kisebb felhasználás esetén).

  A szűrőbetétek élettartama függ az átfolyt víz mennyiségén túl a bemenő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől) is!

  Továbbá a szűrőcserék elvégzésénél javasolt még egy fertőtlenítést végezni, ehhez alkalmazhatunk természetes fertőtlenítőszert is, pl: grapefruitmag kivonatot vagy Ezüstkolloidot. Mindkettő nevezetes a gomba- és baktériumölő képességéről.

  Minősítések: A berendezés megfelel az Amerikai NSF Standard szabványnak és az Európai Uniós követelményeknek. CE, WHO, NSF, WQA, FDA, ÁNTSZ/NNK (69314-5/2021/KTEF ivóvízbiztonsági) engedéllyel rendelkezik.

  Gyártó: PurePro USA Corp.

 • Cikkszám
  PP-M800DF
  Tömeg
  10 kg/db
Webáruház készítés