Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


RO-Economy WP fordított ozmózisos víztisztító nyomásfokozóval

-8%
RO-Economy WP fordított ozmózisos víztisztító nyomásfokozóval
 • RO-Economy WP fordított ozmózisos víztisztító nyomásfokozóval
 • RO-Economy WP fordított ozmózisos víztisztító nyomásfokozóval
 • RO-Economy WP fordított ozmózisos víztisztító nyomásfokozóval
105 900 Ft 
97 900 Ft
Kezdete: 2024.02.05   A készlet erejéig!Az RO-ECONOMY nyomásfokozóval ideális választás kisebb cégek és családok számára is. Elegáns megjelenése és modern formájú csaptelepe mellett, víztakarékos és gazdaságos üzemeltetés jellemzi.

 • Az RO-ECONOMY nyomásfokozó szivattyús fordított ozmózisos víztisztító az Economy Water víztisztító család legújabb RO (Reverse osmosis – fordított ozmózis) rendszerű víztisztítója. Tökéletes megoldás nagyobb családok és kisebb cégek tiszta vízzel történő ellátására!

  Vékony kivitele miatt, olyan helyen is elhelyezhető, ahová a hagyományos víztisztítók nem férnek be.

  A víztisztító nyomásfokozójának segítségével ideális víznyomást biztosít a készülék számára, így üzemelése gazdaságos. A víztisztító vízfogyasztása minimális (a gyártó által közölt adat: 1:3 tiszta víz/szennyvíz arány).

  Automata membránöblítési technológiája segítségével nagyobb mennyiségű vizet képes megtisztítani az ozmózis membránja, így kisebb cégek számára is gazdaságosan üzemeltethető.

  Zárt dobozos rendszere lehetővé teszi, hogy megszabaduljunk a szabadon lógó csővezetékek jelentős részétől, ugyanis a készülékbe csak négy db vezeték csatlakozik.

  Az RO-ECONOMY megjelenése a minőség és egyben a megbízhatóság is. Külső borítása "INOX"-ból és kemény plexiből készült, így akár a konyhapultra is helyezhető.

  Beszerelése igen egyszerű, nem igényel szakembert, mivel csak a készülék hátsó oldalán található 4 csatlakozóra kell rákötni. A beszerelést egy átlagos tudású ember elvégezheti, a beszerelési útmutatónk segítségével.

  Karbantartását bárki önállóan elvégezheti. A szűrők úgynevezett "PUSH IN" típusúak, így a szűrőház csatlakozóit csak le kell húzni a csatlakozóról és szűrőházzal együtt eldobható. Nem minősül veszélyes hulladéknak.

  Összefoglalva az RO-ECONOMY víztisztító készülék a következő előnyöket rejti:

  • Fordított ozmózisos rendszere a piacon kapható egyik legjobb minőségű membránnal működik, így a lehető legjobb minőségű vizet állítja elő.
  • Kis helyigényének köszönhetően könnyen elhelyezhető akár a pult alatt, akár a pult felett is.
  • Automata membránöblítési technológiájának köszönhetően, a membrán gazdaságosan működtethető. Így ideális megoldás kisebb cégek vagy nagyobb családok számára.
  • Nyomásfokozója segít ideális víznyomást biztosítani a víztisztító készüléknek, így csökkentve Önnek a költségeket.
  • Elegáns és kompakt kivitele megkönnyíti azon leendő víztisztító tulajdonosok döntését, akik szeretik a minőségi, jó megjelenésű termékeket.
  • Igényes formájú csaptelepe a lehető legjobban illeszkedik a modern konyhákba.
  • Beszerelése az egyik legegyszerűbb a ma kapható víztisztítók közül, de természetesen igényelheti szakemberünk segítségét is.
  • Karbantartása könnyű, lehetővé teszi, hogy a szűrőcsere ne okozzon gondot.

  Műszaki jellemzők:

  1. szűrő: 5 mikronos "PUSH IN" előszűrő

  2. szűrő: aktív szén előszűrő "PUSH IN"

  3. szűrő: 1 mikronos "PUSH IN" előszűrő

  4. szűrő: 80 GDP fordított ozmózisos membrán

  5. szűrő: aktív szén utószűrő

  Műszaki paraméterek: megengedett víznyomás: 1 - 6 bar

  Teljesítmény: Maximális kapacitás 6 bar nyomás mellett 200 liter/nap.

  Tartály mérete: 12 literes víztartály (külön rendelésre 50 literesig bővthető). A tartály mérete: magasság 43 cm, átmérő 28 cm

  A víztisztító mérete (Szélesség x Magasság x Mélység): 350 x 430 x 155 mm

  Tömeg: 12 kg

  Származási hely: EU

   

  Minőségi tanúsítvány: A készülék Magyar ÁNTSZ szakvéleménnyel és OTH engedéllyel rendelkezik. Az engedélyszáma: KEF-7265-2/2015.

   

  FIGYELEM: Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék biztonságos működéséhez UV lámpa és ásványi anyag visszapótló használata kötelező, valamint a megfelelő szakszerű szűrőcsere és karbantartás.

  A karbantartás: félévente célszerű cserélni a három elő- (1.,2.,3.) és az aktív szén utószűrőt (5.). Az utószűrő kombinált, 5% ezüst és 5 % KDF tartalmú, töltettel is rendelhető.

  24 havonta célszerű cserélni az ozmózis membránt.

  Általánosságban elmondható, hogy az Economy Water víztisztítók, így az RO-ECONOMY is, legalább 95%-os szűrést biztosítanak. A tisztított víz minősége függ a tisztítandó víz nyomásától, szennyezettségétől és hőmérsékletétől is.

  Egy fontos dolog: a víztisztító a szennyeződések kb. 95%-át szűri ki a vízből! Ezen szennyeződések mindössze pár százalékát gyűjti magában (lásd pl. az átlátszó szűrőtestben lévő rozsdát!), míg a szennyeződések majdnem teljes mennyiségét visszaöblíti a szennyvízhálózatba! 

  Garancia: 12 hónap

 • Cikkszám
  RO-Economy_WP
  Tömeg
  14 kg/db
Webáruház készítés