Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Szűrőkészlet háztartási ultraszűrős víztisztítóhoz (FP3-HJ-K1)

Szűrőkészlet háztartási ultraszűrős víztisztítóhoz (FP3-HJ-K1)
17 490 Ft
A szűrőkészlet 4 db szűrőtbetétet tartalmaz, amelyek kiváló minőségű vizet készítenek, mivel eltávolítják a szennyeződések jelentős részét.

1. szűrő: 5 mikronos szűrő, amely a nagyobb szennyeződések felfogására alkalmas

2. szűrő: vastalanító és vízlágyító szűrő, amelynek segítségével a tisztított víz lágy lesz (nem vízkövesedik el a kávéfőző, vízforraló) és a vastartalmat is csökkenti

3. szűrő: aktív szénszűrő KDF-fel, amely kiszűri a klór és klórszármazékok jelentős részét, valamint semlegesíti a szag- és ízrontó anyagokat, továbbá csökkenti a nehézfémek mennyiségét és semlegesíti a baktériumokat

4. szűrő: 0,02 mikron nagyságú szűrő (ultraszűrő), amely az apróbb szennyeződések kiszűrését végzi; ez a lyukméret alkalmas akár egyes vírusok és baktériumok eltávolítására is
 • A szűrőkészlet 4 db szűrőtbetétet tartalmaz, amelyek kiváló minőségű vizet készítenek, mivel eltávolítják a szennyeződések jelentős részét.

  1. szűrő: 5 mikronos szűrő, amely a nagyobb szennyeződések felfogására alkalmas (FCPS5)

  2. szűrő: vastalanító és vízlágyító szűrő, amelynek segítségével a tisztított víz lágy lesz (nem vízkövesedik el a kávéfőző, vízforraló) és a vastartalmat is csökkenti (FCCST2)

  3. szűrő: aktív szénszűrő KDF-fel, amely kiszűri a klór és klórszármazékok jelentős részét, valamint semlegesíti a szag- és ízrontó anyagokat, továbbá csökkenti a nehézfémek mennyiségét és semlegesíti a baktériumokat (FCCBKDF)

  4. szűrő: 0,02 mikron nagyságú szűrő (ultraszűrő), amely az apróbb szennyeződések kiszűrését végzi; ez a lyukméret alkalmas akár egyes vírusok és baktériumok eltávolítására is (TLCHF-2T)
 • Cikkszám
  aquafilter_fp3hjk1_betet
  Tömeg
  2 kg/db
Webáruház készítés