Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Zuhany szűrő cserebetétje (FHSH-4-hez)

Zuhany szűrő cserebetétje (FHSH-4-hez)
2 900 Ft
Az FHSH-4 zuhanyszűrő betétje: Csökkenti, eltávolítja a klórt, vasat, hidrogén-szulfidot, arzént, ólmot, higanyt, magnéziumot, krómot a vízből, gátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását.
 • A kálciumszulfit réteg

  A kálciumszulfitot önmagában is alkalmazzák a klór és a kloroform kiszűrésére. A KDF zuhanyszűrőben szerepe csak másodlagos, a KDF-55 réteg szűrőhatását egészíti ki.

  A szénszűrő egység

  Az aktív szénszűrő réteg kiszűri a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. homok, iszap), organikus anyagokat (pl: baktérium, vírus), mérgeket, valamint a kellemetlen szag- és íz anyagokat.

  Az aktív szénszűrő alkalmas a trihalometánok és a trihaloetilén eltávolítására, valamint a klór megkötésére is, így a zuhanyszűrőben még egy védelmi vonalat biztosít a klór ellen.

  Karbantartást a zuhanyszűrő szinte egyáltalán nem igényel, a szűrőbetétet azonban – igénybevételtől függően – 3-12 havonta cserélni szükséges.

  A laboratóriumi tesztek szerint 30.000 liter átfolyó víz mennyiség után csökkenni kezd a szűrő hatékonysága!

  Összefoglalva:

  Napi 100 liternél évente, napi 200 liternél félévente, napi 300 liternél négyhavonta, napi 400 liternél negyedévente kell a szűrőbetétet cserélni.

  A zuhanyszűrő csatlakoztatása a magyar szabványnak megfelelően ½”.
 • Cikkszám
  fcsh-4
  Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés