Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Blog
2022.02.10 09:34

KÖZLEMÉNY AQUAPHOR VÍZTISZTÍTÓK FORGALMAZÁSÁRÓL

Kedves Vásárlóink!

FRISSÍTÉS: AZ NNK KEDVEZŐ SZAKVÉLEMÉNYE ELKÉSZÜLT, HAMAROSAN MEGLESZ AZ ÚJ ENGEDÉLY!

JÓ HÍR AZ AQUAPHOR VÍZTISZTÍTÓ VÁSÁRLÓKNAK!
Megérkeztek végre az új NNK Ivóvízbiztonsági engedélyek az Aquaphor termékekhez! (22797-9/2022/KTEF és 22799-9/2022/KTEF)Több félrevezető illetve félreérthető információ jelent meg az Aquaphor gyártmányú víztisztítókkal kapcsolatban. Ezt tisztázandó az importőr az alábbi közleményt adta ki:

"Tisztelt Aquaphor víztisztító tulajdonos!

Az Aquaphor víztisztítók magyarországi ivóvíz biztonsági engedélye - amelyet 5 évre adnak ki – lejárt, mivel nem lett (időben) benyújtva egy formális, hosszabbítási kérelem az engedély lejárta előtt. Ilyen esetben a termékeket újra kell engedélyeztetni. Jelenleg ezen újraengedélyeztetési folyamat zajlik, minden szükséges dokumentáció benyújtásra került az NNK Ivóvízbiztonsági Osztálya felé.

Ezen köztes időszakot használta ki egy néhány éve a hazai piacon lévő konkurens cég és feljelentéseket tett több márka értékesítőjével szemben, mivel nem sikerült érdemi piaci részesedést elérnie etikus módszerekkel.

Sajnáljuk a kialakult helyzetet és sajnáljuk, hogy bizalmatlanság alakulhatott ki önben. Mindemellett az ön terméke nem változott meg a korábbi engedély lejártának napjával, mint ahogy akkor sem fog megváltozni az ön terméke, amikor újra engedélyt szereznek az Aquaphor víztisztítók.

A médiában látható félrevezetés és hisztériakeltés kapcsán érdeklődjön az adott hírportáltól.

Üdvözlettel

Pogonyi Zsolt
Aquaphor importőr képviselője"

A magunk részéről ezt annyival egészítenénk ki, hogy a termékek ettől függetlenül több európai ország forgalmazási engedélyével jelenleg is rendelkeznek, nincsenek betiltva, bezúzásra vagy visszahívásra ítélve.

A termékek nem "romlottak el", nem lettek megváltoztatva, sajnos a külföldi gyártó nem gondoskodott időben az ivóvízbiztonsági engedély meghosszabbításáról, elkövetett egy adminisztratív hibát.

Webáruház készítés