Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Aquafilter 6 utas, nyomásfokozó szivattyús fordított ozmózis rendszerű víztisztító ásványi anyag visszapótlóval (FRO5MP)

Aquafilter 6 utas, nyomásfokozó szivattyús fordított ozmózis rendszerű víztisztító ásványi anyag visszapótlóval (FRO5MP)
105 900 Ft

Fordított ozmózisos víztisztító nyomásfokozó szivattyúval, csapteleppel, 5 mikronos, GAC és Blokk aktívszenes, AICRO (utó-aktívszén), AIMRO ásványianyag, 75 GPD-s RO membrán betétekkel, 15 literes puffertartállyal.
 • Fordított ozmózisos víztisztító, csapteleppel, 5 mikronos, GAC és Blokk aktívszenes, AICRO (utó-aktívszén), AIMRO ásványianyag, 75 GPD-s RO membrán betétekkel, 15 literes puffertartállyal.

  Cikkszám: RX65139715

  Szivattyús kivitel, szükséges víznyomás 1,5-6 bar!

  Alapkivitelben ásványi anyag visszasózó patronnal!
  Teljesítmény: 3-7 liter/óra (A tartályban már összegyűlt víz azonnal rendelkezésre áll!)

  Átlagos vezetékes vízminőség mellett a tisztított, ásványi anyaggal visszadúsított víz literje mindössze kb. 4-5 Ft-ba kerül!
  A fordított ozmózis folyamat a vízmolekulák és a vízben jelen levő más oldott anyagok részecskéinek szétválasztását jelenti egy féligáteresztő membrán segítségével. Ez a minden élő sejtben lezajló természetes ozmózis folyamat megfordítását jelenti.
  A membrán kiszűri a vízben jelen levő szerves és szervetlen szennyeződések 96-99%-át, a nehézfémeket és radioaktív elemeket 0,0001 mikron méretig.
  A membrán spirált úgy gyártják, hogy egy vagy több membránréteget egy perforált központi csőre tekernek. A víz áthalad a rétegeken és spirálisan a középen levő csőben gyűlik össze.
  A szűrőrendszer gazdaságos és nagyon hatékony. Részeit egy víztisztító, egy tároló tartály, egy RO membrán és egy aktívszén utószűrő képezik. A berendezés képes a vízben jelen lévő szennyezőanyagok 99,8%-át eltávolítani. Szennyezőanyagok alatt olyan mechanikai szennyeződéseket értünk, mint például a homok és a rozsda, illetve ide tartoznak a klór, a szerves anyagok, baktériumok is. A berendezés a víz ízét és aromáját is javítja. A membrán mindezek mellett az oldott anyagokat is kiszűri a vízből.
  A membrán által kivett oldott anyagok hasznos részét az AIMRO ásványianyag (utósózó) patron juttatja vissza a vízbe. Ez az ásványianyag-mennyiség kevesebb, mint a bolti, gyakorta túldúsított ásványvizek tartalma, így nem káros a 2 év alatti gyermekek szervezetére sem.
 • Cikkszám
  aquafilter_fro5MP_RX65139715
  Tömeg
  6 kg/db
Webáruház készítés