Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Economy Water RO-Traditional 5 lépcsős fordított ozmózis rendszerű víztisztító

Economy Water RO Traditional fordított ozmózis víztisztító
69 900 FtA készülék OTH engedéllyel rendelkezik! Az RO-Traditonal víztisztító megbízható működésű, könnyen beszerelhető fordított ozmózisos készülék. Beépítését a konyhapult alá javasoljuk, krómozott csaptelepe a mosogató pultra szerelhető.
 • A készülék OTH engedéllyel rendelkezik! Az RO-Traditonal víztisztító megbízható működésű, könnyen beszerelhető fordított ozmózisos készülék. Beépítését a konyhapult alá javasoljuk, krómozott csaptelepe a mosogató pultra szerelhető.
  Az RO-Traditional fordított ozmózis elvén működő víztisztítók a vízben lévő szennyeződések 95%-át eltávolítják. A tisztított víz minősége függ a tisztítandó víz nyomásától, szennyezettségétől és hőmérsékletétől is. A szennyeződések mindössze néhány százalékát gyűjti magába és a szennyeződések majdnem teljes mennyiségét visszaöblíti a szennyvízhálózatba! Ez a világ jelenlegi egyik legjobban működő víztisztítási módszere!
  Az 5 lépcsős szűrési technológiának köszönhetően, eltávolítja a klór és klórszármazékok jelentős részét, szag- és ízrontó anyagok, valamint az esetlegesen felmerülő vírusok és baktériumok, káros anyagok (pl.nitrát, arzén) jelentős részét.
  Beszerelése egyszerű, egy átlagos műszaki tudással rendelkező ember egyedül is be tudja szerelni, a beszerelési útmutató segítségével. Ha Ön úgy érzi mégis segítségre van szüksége, szakembereink szívesen állnak a rendelkezésükre.

  Műszaki jellemzők:
  A berendezés 5 szűrőből áll:
  1. szűrő: 5 mikronos PP szűrőbetét, amely eltávolítja a vízből az 5 mikronnál nagyobb méretű lebegő szennyeződéseket.
  2. szűrő: aktív szénszűrő egység, amely megköti a klórt és a szerves szennyeződések jelentős részét.
  3. szűrő: 1 mikronos PP szűrőbetét, amely kiszűri a legkisebb lebegőanyag maradványokat.
  4. szűrő: főszűrő, más néven ozmózis membrán, amely a készülék legfontosabb része. 0.0001 mikron nagyságú pórusain gyakorlatilag csak a vízmolekulák jutnak át, így minden szennyeződést 95%-os biztonsággal távolít el.
  5. szűrő: aktív szén utókezelő egység, amely közvetlenül a felhasználás előtt távolítja el az utolsó szag és íz maradványokat.
  Teljesítmény: 120-200 l vizet képes megtisztítani naponta.
  Méretek: A gép mérete: 330 x 110 x 430 mm.
  A 12 literes tartály mérete: magasság 430 mm, átmérő 280 mm
  Működési paraméterek: 2,5 - 7 bar nyomás szükséges.
  Ivóvízbiztonsági engedély száma: 66510-2/2021/KTEF
  Karbantartás: 6 havonta célszerű cserélni a három elő (1.,2.,3. szűrő) és az egy utószűrőt (5. szűrő). A négy szűrő bruttó ára 5000 Ft, amelyet cégünk biztosít minden ügyfelünk számára. 24-36 havonta célszerű cserélni az ozmózis membránt, amelynek bruttó ára 9900 Ft.
  Garancia: 12+12 hónap
  Beszerelés és beüzemelés: A termék beszerelését és beüzemelését Ön vagy az ön által megbízott személy végzi el.
 • Cikkszám
  ew-ro-traditional
  Tömeg
  6 kg/db
Webáruház készítés