Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


BlueSoft Elba E70 VR34

-25%
BlueSoft Elba E70 VR34
 • BlueSoft Elba E70 VR34
 • BlueSoft Elba E70 VR34
232 000 Ft 
172 990 Ft
Kezdete: 2023.04.12   A készlet erejéig!

BlueSoft Elba központi háztartási vízlágyító berendezés.
Nagy kapacitású sorozat, így ritkán regenerál.
Az idő és mennyiségvezérelt vízlágyító csak akkor regenerál ha valóban szükséges.
1”-os vezérlőfejjel is rendelhető. Az 1”-os csatlakozás nagyobb átfolyást és kisebb nyomásesést biztosít. Fejzuhany vagy két fürdőszoba vagy legalább 5 vízelvételi hely esetén javasolt az 1”-os csatlakozás.

 • A BlueSoft ELBA vízlágyító széria előnyei:


  ● Megbízható központi háztartási vízlágyító
  ● Masszív erős kivitelű kabinet
  ● Az idő és mennyiségvezérelt vízlágyító csak akkor regenerál
  ha valóban szükséges.
  ● A mai modern családi házak jellemzően több csapoló hellyel rendelkeznek így berendezésünket a nagyobb átfolyást biztosító 1” vezérlőfejjel is tudjuk
  installálni. Az 1”-os csatlakozás nagyobb átfolyást és kisebb nyomásesést biztosít. Fejzuhany vagy két fürdőszoba vagy legalább 5 vízelvételi hely esetén javasolt az 1”-os csatlakozás.
  ● A beépített sórács biztosítja a homogén sólét és a takarékos só felhasználást.
  ● 3/4” csatlakozású berendezéseink by-pass szeleppel, 1” csatlakozású
  berendezéseink montázsblokkal kerülnek legyártásra.

   SZÁLLÍTÁS KÉTHETES CIKLUSOKBAN TÖRTÉNIK, EZÉRT IDŐNKÉNT KICSIT VÁRNI KELL RÁ!

  Háztartási kabinetes vízlágyító

  Fej: VR34 mennyiség és idővezérelt
  Csatlakozások: 3/4" vezetékes víz, csatorna (legalább 32-es lefolyó), fali konnektor
  Méret (mag x szél x mély, mm): 1080 x 320 x 500
  Átfolyás (m3/h): 1.5-1.8
  Gyantatöltet: 18 liter kation cserélő gyanta

  Kapacitás (elméleti): 70 / német keménységben mért vízkeménység = két regenerálás között lágyított víz mennyisége köbméterben


  A központi vízlágyítók lakások és családi házak teljes vízlágyítását végzik. Annak függvényében, hogy mennyi a család vízfogyasztása és milyen keménységű az adott ház vize, könnyen kiválasztható az a vízlágyító berendezés, amely a lehető leggazdaságosabban végzi a vízlágyítást.


  A vízlágyító berendezések működési elve: Az ioncserélős vízlágyítók egy ioncserélő gyanta segítségével a vízben lévő oldott kalcium és magnézium ionokat nátrium ionokra cserélve végzik a vízlágyítást. Ezzel a technológiával nem oldatban tartjuk a víz keménységét okozó ásványi sókat, hanem kivesszük a vízből, így semmilyen körülmények között nem tudnak kicsapódni. Így a vízlágyítás eredményeképpen akár 0 keménységű, teljesen lágy vizet is elő lehetne állítani, azonban az ÁNTSZ állásfoglalásának megfelelően a berendezést úgy állítják be a szakembereink, hogy a vízlágyítást követően 5 német keménységi foknak megfelelő víz menjen a hálózatba.


  Származási hely: Magyarország

  Karbantartási igény: A vízlágyítóban lévő gyanta nátrium tartalma időnként lemerül, így szükséges annak utánpótlása. Ezt regeneráló sótablettával bárki elvégezheti, mivel csak bele kell önteni a tartályba a sót. A sótabletta 25 kg-os kiszerelésben kapható. A regeneráláshoz csak kifejezetten erre alkalmas nagy tisztaságú só alkalmazható, ellenkező esetben a berendezés meghibásodhat.
  Karbantartási költség: a havi karbantartási költség a havi vízfogyasztásnak a függvénye. Általánosságban elmondható, hogy kb. 0,5 - 1 kg sót használ el a berendezés 1 m3 víz lágyításakor, ami 10 m3 vízfogyasztásnál kb. 1000 - 2000 Forintot jelent. Ez függ természetesen attól is, hogy milyen keménységű vizet kell a berendezésnek lágyítania.


  FONTOS INFORMÁCIÓ: A vízlágyító berendezés beépítése a bejövő hideg vizes ágra történik. A készülék elhelyezése fagy- és vízmentes helyen lehetséges (vízaknában csak nagyon ritkán), ahol a közelben szennyvíz- és elektromos kiállás található.

  Beszerelés és beüzemelés: A beszerelést és beüzemelést minden esetben az általunk megbízott szakemberek végzik. Ennek ára függ attól is, hogy milyen kiegészítőkre lesz szüksége a lentiekben felsoroltakon kívül. 

  Ha a beüzemelést nem a mi megbízottunk végzi, a garancia korlátozottan érvényes a berendezésre!

  A központi vízlágyítókhoz beépítésnél néhány kiegészítő alkatrészre lehet szükség:

  Előszűrő: felfogja a nagyobb lebegő szennyeződéseket, biztosítva a vízlágyító zavartalan működését.
  Vízkeménység teszter: Gyorsan és könnyen megállapítható a víz keménysége.
  Vízlágyító regeneráló só: A vízlágyító berendezés folyamatos üzemelését biztosítja, mivel a gyanta időnként lemerül, így szükséges annak utánpótlása.
  Mielőtt eldöntené, melyik vízlágyító Önnek a megfelelő, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot akár e-mailben akár telefonon.

  Garancia: 2 év.
  A garancia feltétele a szakszerű telepítés és szakszerű beüzemelés, amelyet szakembereink, vagy az általunk megbízott szakember végez.

 • Cikkszám
  BlueSoft-E70-VR34
  Tömeg
  29 kg/db
Webáruház készítés