Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

COMPACT RainWater és BlueSoft (HORECA kategóriás) vízlágyítók

Főkategória >Vízlágyító berendezések >COMPACT RainWater és BlueSoft (HORECA kategóriás) vízlágyítók

Alkalmazási területek
 A Horeca egy élelmiszeripari ágazati gyűjtőnév, amely az étel és italkészítő valamint felszolgáló létesíményeket foglalja magába. A kifejezés a Hotels (szállodák), restaurants (éttermek), catering (vendéglátás) szavak rövidítését jelenti. Ezeken a területeken számos berendezésnek van lágyvíz igénye.
 Visszafogott megjelenésével, fali felszerelhetőségével alkalmas egy zuhany lágyvízzel történő kiszolgálására. Keményvízre érzékeny bőrűeknek kifejezetten ajánlott.
 Bárhol ahol kis kapacitású vízlágyítóra van szükség. Pl. fogorvosi rendelők, laborok, stb.Sorrend:

Legfontosabb előnyök:
Kis helyigény
 A vízkeménység értékének megadása után, a berendezés vezérlőfeje automatikusan kiszámolja a vízkezelő rendszer kapacitását.
 Berendezés rendelkezik Sóhiány riasztás funkcióval: A regenerálás befejeztével a berendezés víz szolgáltatás állapotba lépése után egy infravörös érzékelő segítségével vizsgálja a berendezésben található só mennyiségét és annak alacsony szintje esetén riasztást ad.
 Vízszivárgás védelmi funkció: A berendezés beépített vízőr funkcióval rendelkezik, amely vízszivárgás esetén automatikusan kiszakaszolja a lágyítót.
 Egyszerűen falra felszerelhető vagy pult alá beépíthető
 3kg-os sótartálya az oldalról kinyíló nyíláson könnyen feltölthető


Webáruház készítés