Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

BlueSoft ECO Plug & Play vízlágyítók

Főkategória >Vízlágyító berendezések >BlueSoft ECO Plug & Play vízlágyítók

PLUG AND PLAY - CSATLAKOZTASD A HÁLÓZATRA ÉS MÁR MŰKÖDIK IS.

 

 Nincs szükség beüzemelő szakemberre, mert a készülék saját magát üzemeli be egyetlen gombnyomásra. Önnek nincs más dolga, mint beállítja a pontos időt, vízkeménységet, illetve feltölti sótablettával a készüléket, majd 3 másodpercig megnyom egy gombot. A többi a Plug and Play vízlágyító feladata.
 Nincs szükség az éves karbantartásra, mert a készülék vezérlőfeje a legjobb minőségű egykaros csaptelepekhez hasonlóan kerámia tárcsával rendelkezik, ami rendkívül időtálló.
 Ellenáramú regenerálásnak köszönhetően az egyik legtakarékosabb, alacsony só- és vízfogyasztású berendezés a piacon.

 

PLUG AND PLAY AND SAFE, A BIZTONSÁGRÓL

 A BlueSoftEco Plug&Play vízlágyító SafeHOME funkcióval van ellátva. Mit jelent ez a funkció? A vízlágyító figyeli a rajta átfolyt vízmennyiséget és a pillanatnyi vízátfolyást, mely értékekből következtet az vízhálózatban esetlegesen előforduló csőtörésekre, vízszivárgásokra. Szükség esetén a BlueSoftEco Plug&Play vízlágyító beavatkozik ezzel megakadályozva az esetlegesen előforduló csőtörést, vízkárt. A rendszer további, opcionális padlóvízőrrel is kiegészíthető, amely fokozza a vízkár elleni védekezés hatékonyságát.
 A BlueSoftEco Plug&Play vízlágyító berendezéshez opcionálisan vásárolható gyantaágy fertőtlenítő egység, amely elvégzi a regenerálások alkalmával a gyantatöltet fertőtlenítését, ez másnéven a BIO fertőtlenítő funkció. A gyantaágy fertőtlenítő használatával a regenerálások alkalmával a sótablettából (NaCl) nemcsak a Na+ használja fel a készülék, hanem a Cl- felhasználásával minden egyes regenerálás alkalmával lefertőtleníti a gyantaágyat. Szinte az összes Nyugat-Európai országban vízlágyító berendezéseket csak gyantaágy fertőtlenítő egységgel lehet forgalmazni!
 A BlueSoftEco Plug&Play rendelkezik sóriasztás funkcióval, ami a betöltött só mennyisége alapján egy belső kalkuláció segítségével kiszámítja, hogy mikor fog elfogyni a berendezésbe töltött só, majd riasztást küld, melyben figyelmeztet a só utántöltésére.Sorrend:

Webáruház készítés