Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


BlueSoft K70 VR34

-30%
BlueSoft K70 VR34
 • BlueSoft K70 VR34
219 900 Ft 
153 990 Ft
Kezdete: 2022.11.10   A készlet erejéig!

Háztartási kabinetes IDŐ– ÉS MENNYISÉGVEZÉRELT vízlágyító berendezés
by-pass szeleppel szerelve

 • A BlueSoft K vízlágyító széria előnyei:
   Megbízható központi háztartási vízlágyító
   Az idő és mennyiségvezérelt vízlágyító csak akkor regenerál ha valóban szükséges.
   Keskeny beépítési mérete miatt 24cm szélességű helyre is beépíthető.
   3/4” csatlakozású berendezéseink by-pass szeleppel, 1” csatlakozású berendezéseink montázsblokkal kerülnek legyártásra.

   

  SZÁLLÍTÁS KÉTHETES CIKLUSOKBAN TÖRTÉNIK, EZÉRT IDŐNKÉNT KICSIT VÁRNI KELL RÁ!

   

  Fej: VR34 mennyiség és idővezérelt
  Csatlakozások: 3/4" vezetékes víz, csatorna (legalább 32-es lefolyó), fali konnektor
  Méret (mag x szél x mély, mm): 1110 x 230 x 440 mm
  Átfolyás (m3/h): 1.5-1.8
  Gyantatöltet: 18 liter kation cserélő gyanta

  Kapacitás (elméleti): 70 / német keménységben mért vízkeménység = két regenerálás között lágyított víz mennyisége köbméterben


  A központi vízlágyítók lakások és családi házak teljes vízlágyítását végzik. Annak függvényében, hogy mennyi a család vízfogyasztása és milyen keménységű az adott ház vize, könnyen kiválasztható az a vízlágyító berendezés, amely a lehető leggazdaságosabban végzi a vízlágyítást.


  A vízlágyító berendezések működési elve: Az ioncserélős vízlágyítók egy ioncserélő gyanta segítségével a vízben lévő oldott kalcium és magnézium ionokat nátrium ionokra cserélve végzik a vízlágyítást. Ezzel a technológiával nem oldatban tartjuk a víz keménységét okozó ásványi sókat, hanem kivesszük a vízből, így semmilyen körülmények között nem tudnak kicsapódni. Így a vízlágyítás eredményeképpen akár 0 keménységű, teljesen lágy vizet is elő lehetne állítani, azonban az ÁNTSZ állásfoglalásának megfelelően a berendezést úgy állítják be a szakembereink, hogy a vízlágyítást követően 5 német keménységi foknak megfelelő víz menjen a hálózatba.


  Származási hely: Magyarország

  Karbantartási igény: A vízlágyítóban lévő gyanta nátrium tartalma időnként lemerül, így szükséges annak utánpótlása. Ezt regeneráló sótablettával bárki elvégezheti, mivel csak bele kell önteni a tartályba a sót. A sótabletta 25 kg-os kiszerelésben kapható. A regeneráláshoz csak kifejezetten erre alkalmas nagy tisztaságú só alkalmazható, ellenkező esetben a berendezés meghibásodhat.
  Karbantartási költség: a havi karbantartási költség a havi vízfogyasztásnak a függvénye. Általánosságban elmondható, hogy kb. 0,5 - 1 kg sót használ el a berendezés 1 m3 víz lágyításakor, ami 10 m3 vízfogyasztásnál kb. 1000 - 2000 Forintot jelent. Ez függ természetesen attól is, hogy milyen keménységű vizet kell a berendezésnek lágyítania.


  FONTOS INFORMÁCIÓ: A vízlágyító berendezés beépítése a bejövő hideg vizes ágra történik. A készülék elhelyezése fagy- és vízmentes helyen lehetséges (vízaknában csak nagyon ritkán), ahol a közelben szennyvíz- és elektromos kiállás található.

  Beszerelés és beüzemelés: A beszerelést és beüzemelést minden esetben az általunk megbízott szakemberek végzik. Ennek ára függ attól is, hogy milyen kiegészítőkre lesz szüksége a lentiekben felsoroltakon kívül. 

  Ha a beüzemelést nem a mi megbízottunk végzi, a garancia korlátozottan érvényes a berendezésre!

  A központi vízlágyítókhoz beépítésnél néhány kiegészítő alkatrészre lehet szükség:

  Előszűrő: felfogja a nagyobb lebegő szennyeződéseket, biztosítva a vízlágyító zavartalan működését.
  Vízkeménység teszter: Gyorsan és könnyen megállapítható a víz keménysége.
  Vízlágyító regeneráló só: A vízlágyító berendezés folyamatos üzemelését biztosítja, mivel a gyanta időnként lemerül, így szükséges annak utánpótlása.
  Mielőtt eldöntené, melyik vízlágyító Önnek a megfelelő, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot akár e-mailben akár telefonon.

  Garancia: 2 év.
  A garancia feltétele a szakszerű telepítés és szakszerű beüzemelés, amelyet szakembereink, vagy az általunk megbízott szakember végez.

 • Cikkszám
  BlueSoft_K70VR34
  Tömeg
  33 kg/db
Webáruház készítés