Kategóriák
Hírlevél
Termékajánló
Személyi kölcsön
Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Tanúsítvány
SSL Certificate
Partnereink
Termék részletek


EconomySoft 70 VR34 háztartási kabinetes vízlágyító, automata, mennyiség- és idővezérelt vezérlőfejjel

-6%
EconomySoft 70 VR34 háztartási kabinetes vízlágyító, automata, mennyiség- és idővezérelt vezérlőfejjel
 • EconomySoft 70 VR34 háztartási kabinetes vízlágyító, automata, mennyiség- és idővezérelt vezérlőfejjel
 • EconomySoft 70 VR34 háztartási kabinetes vízlágyító, automata, mennyiség- és idővezérelt vezérlőfejjel
 • EconomySoft 70 VR34 háztartási kabinetes vízlágyító, automata, mennyiség- és idővezérelt vezérlőfejjel
169 900 Ft
Akció: 159 999 Ft
Kezdete: 2020.08.07   A készlet erejéig!
Hitelkalkulátor
Az EconomySoft 70-es vízlágyítókat jellemzően havi 10-15 m3 vízfogyasztáshoz javasoljuk. Magasabb vízkeménység esetén nagyobb kapacitású gép lehet szükséges!

1 zsák sótabletta ajándék!
 • Háztartási kabinetes vízlágyító by-pass szeleppel, biztonsági túlfolyószeleppel.

  Fej: VR34 mennyiség és idővezérelt
  Csatlakozások: 3/4" vezetékes víz, csatorna (legalább 32-es lefolyó), fali konnektor
  Méret (mag x szél x mély, mm): 1150 x 340 x 520
  Átfolyás (m3/h): 1.2-1.8
  Gyantatöltet: 18 liter kation cserélő gyanta
  Közepes, 10-15 nK°-os vízkeménység esetén kb. 3 fős család részére javasolt, havi 10-15 m3 vízfogyasztásig.

  A központi vízlágyítók nagyobb lakások és családi házak teljes vízlágyítását végzik. Annak függvényében, hogy mennyi a család vízfogyasztása és milyen keménységű az adott ház vize, könnyen kiválasztható az a vízlágyító berendezés, amely a lehető leggazdaságosabban végzi a vízlágyítást.
  A vízlágyító berendezések működési elve: Az ioncserélős vízlágyítók egy ioncserélő gyanta segítségével a vízben lévő oldott kalcium és magnézium ionokat nátrium ionokra cserélve végzik a vízlágyítást. Ezzel a technológiával nem oldatban tartjuk a víz keménységét okozó ásványi sókat, hanem kivesszük a vízből, így semmilyen körülmények között nem tudnak kicsapódni. Így a vízlágyítás eredményeképpen akár 0 keménységű, teljesen lágy vizetis elő lehetne állítani, azonban az ÁNTSZ állásfoglalásának megfelelően a berendezést úgy állítják be a szakembereink, hogy a vízlágyítást követően 5 német keménységi foknak megfelelő víz menjen a hálózatba.
  Származási hely: Magyarország
  Minőségi tanusítvány: A készülék ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik, amelynek száma KEF-12796-2/2016.
  Karbantartási igény: A vízlágyítóban lévő gyanta nátrium tartalma időnként lemerül, így szükséges annak utánpótlása. Ezt regeneráló sótablettával bárki elvégezheti, mivel csak bele kell önteni a tartályba a sót. A sótabletta 25 kg-os kiszerelésben kapható. A regeneráláshoz csak kifejezetten erre alkalmas nagy tisztaságú só alkalmazható, ellenkező esetben a berendezés meghibásodhat.
  Karbantartási költség: a havi karbantartási költség a havi vízfogyasztásnak a függvénye. Általánosságban elmondható, hogy kb. 0,5 - 1 kg sót használ el a berendezés 1 m3 víz lágyításakor, ami 10 m3 vízfogyasztásnál kb. 1000 - 2000 Forintot jelent. Ez függ természetesen attól is, hogy milyen keménységű vizet kell a berendezésnek lágyítania.
  FONTOS INFORMÁCIÓ: A vízlágyító berendezés beépítése a bejövő hideg vizes ágra történik. A készülék elhelyezése fagy- és vízmentes helyen lehetséges (vízaknában csak nagyon ritkán), ahol a közelben szennyvíz- és elektromos kiállás található.
  Beszerelés és beüzemelés: A beszerelést és beüzemelést minden esetben az általunk megbízott szakemberek végzik. Ennek ára függ attól is, hogy milyen kiegészítőkre lesz szüksége a lentiekben felsoroltakon kívül. Általánosságban elmondható, hogy a teljes vízlágyító rendszer (kiegészítőkkel együtt) beszerelésének költsége bruttó 25 000-40 000 Ft között van. Ha a beüzemelést nem a mi megbízottunk végzi, a garancia korlátozottan érvényes a berendezésre!

  A központi vízlágyítókhoz beépítésnél néhány kiegészítő alkatrészre lehet szükség:

  80"-os előszűrő: felfogja a nagyobb lebegő szennyeződéseket, biztosítva a vízlágyító zavartalan működését.
  BY-PASS szelep: A EconomySoft vízlágyítók árába már be van építve, így külön már nem kell megvásárolni.
  Vízkeménység teszter: Gyorsan és könnyen megállapítható a víz keménysége.
  Vízlágyító regeneráló só: A vízlágyító berendezés folyamatos üzemelését biztosítja, mivel a gyanta időnként lemerül, így szükséges annak utánpótlása.
  Mielőtt eldöntené, melyik vízlágyító Önnek a megfelelő, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot akár e-mailben akár telefonon.

  Garancia: Alap garancia 1 év. A garancia feltétele a szakszerű telepítés és szakszerű beüzemelés, amelyet szakembereink, vagy az általunk megbízott szakember végez.

  Szeretne inkább 5 ÉV teljeskörű garanciát? Éves karbantartási szerződés megkötésével lehetséges! A karbantartás évente egyszer történik, amelynek ára 15 000 Ft + ÁFA.
 • Cikkszám
  es-70vr34
  Tömeg
  22 kg/db
Webáruház készítés