Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


RainWater 12 Plug&Play vízlágyító berendezés 3/4"-os csatlakozással

-27%
RainWater 12 Plug&Play vízlágyító berendezés 3/4"-os csatlakozással
280 000 Ft 
204 000 Ft
Kezdete: 2024.02.26   A készlet erejéig!

Plug and Play - csatlakoztasd a hálózatra és már működik is.

 

 Nincs szükség beüzemelő szakemberre, mert a készülék saját magát üzemeli be egyetlen gombnyomásra. Önnek nincs más dolga, mint beállítja a pontos időt, vízkeménységet, illetve feltölti sótablettával a készüléket, majd 3 másodpercig megnyom egy gombot. A többi a Plug and Play vízlágyító feladata.
 Nincs szükség az éves karbantartásra, mert a készülék vezérlőfeje a legjobb minőségű egykaros csaptelepekhez hasonlóan kerámia tárcsával rendelkezik, ami rendkívül időtálló.
 A HF jelűeket 1” vezérlőfejjel installáljuk, ami nagyobb átfolyást, kisebb nyomásesést eredményez. Erősebb vízsugárral fog zuhanyozni. Fejzuhany vagy két fürdőszoba vagy legalább 6 vízelvételi hely esetén kifejezetten javasolt az 1”-os csatlakozás.
 Helytakarékos. Szériafelszereltség egy külső 90 fokos könyökkel kialakított by-pass szerelvény, melynek köszönhetően akár teljesen a fal mellé állítható a vízlágyító berendezés.
 Európai összeszerelés biztosítja a megfelelő minőséget, folyamatos alkatrészellátást, szakszerviz hálózatot.
 A RainWater Plug&Play vízlágyítók magyar nyelvű menüvel és informatív kijelzővel rendelkeznek.

 

 • Műszaki-technikai adatok:

  Vezérlőfej típusa: ®ECOPRO+ magyar menüvel, digitális kijelzős

  Méretei: 66 x 38 x 52,5 cm

  Gyanta töltet: 12.5 liter

  Kapacitás: 30 m3x°nk
  (30 osztva az önnél mért német keménységű vízkeménységgel = két regenerálás közt lágyítható víz mennyisége köbméterben - akkor jó a méretezés, ha hetente egyszer regenerál a gép!)

  Só- és vízfogyasztás regenerálásonként: kb. 1,6 kg só / 90 liter víz

  Vízátfolyási sebesség: 1.2 – 1.5 m3/h

  Csatlakozás a vízvezetékhez: 3/4"

   

  Plug and Play and Safe, a Biztonságról

   

   A RainWater Plug&Play vízlágyító SafeHOME funkcióval van ellátva. Mit jelent ez a funkció? A vízlágyító figyeli a rajta átfolyt vízmennyiséget és a pillanatnyi vízátfolyást, mely értékekből következtet az vízhálózatban esetlegesen előforduló csőtörésekre, vízszivárgásokra. Szükség esetén a RainWater Plug&Play vízlágyító beavatkozik ezzel megakadályozva az esetlegesen előforduló csőtörést, vízkárt. A rendszer további, opcionális padlóvízőrrel is kiegészíthető, amely fokozza a vízkár elleni védekezés hatékonyságát.

   A RainWater Plug&Play vízlágyító rendelkezik sóriasztás funkcióval, ami a betöltött só mennyisége alapján egy belső kalkuláció segítségével kiszámítja, hogy mikor fog elfogyni a berendezésbe töltött só, majd riasztást küld, melyben figyelmeztet a só utántöltésére.

 • Cikkszám
  RW12PandP
  Tömeg
  30 kg/db
Webáruház készítés