Kategóriák
Hírlevél
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


SmartWater Softener 25 prémium vízlágyító

-13%
SmartWater Softener 25 prémium vízlágyító
325 000 Ft 
282 990 Ft
Kezdete: 2022.08.29   A készlet erejéig!

SmartWater Softener 25 otthoni, háztartási magas minőségű vízlágyító

Adatok:
Víz csatlakozás: 3/4"
Átfolyás: 2,0-2,5 m3/h
Vízlágyító gyanta töltet: 75 liter
Kapacitás: 75 m3x°nk
Mérete: 107 x 39 x 49 cm
Só és víz fogyasztás regenerálásoként: 3 kg só, 140 liter víz

 • SmartWater Softener prémium vízlágyítók

  Helytakarékos. Szériafelszereltség egy külső 90 fokos könyökkel kialakított by-pass szerelvény, melynek köszönhetően akár teljesen a fal mellé állítható a vízlágyító berendezés.
   Magas felszereltségű háztartási vízlágyító család. Beépített visszakeverő szeleppel rendelkezik.
   A SmartWater Softener az egyik leggazdaságosabb vízlágyító család a piacon köszönhetően az intelligens vezérlésének és a széria tartozék sórácsnak.
   Az intelligens vezérlőfejeknek köszönhetően alacsony víz és só fogyasztás érhető el. A sórács biztosítja a homogén sólét és a takarékos só felhasználást.
   A vezérlőfej a megfelelő beállítások elvégzése után figyeli a vízfogyasztást és optimalizálja a regenerálás idejét.
   A SmartWaterSoftener lágyítók a regenerálás ideje alatt is szolgáltatnak vizet.
   A mai modern családi házak jellemzően több csapoló hellyel rendelkeznek így berendezésünket a nagyobb átfolyást biztosító 1” vezérlőfejjel is installáljuk. Az 1”-os csatlakozás nagyobb átfolyást és kisebb nyomásesést biztosít. Fejzuhany vagy két fürdőszoba vagy legalább 6 vízelvételi hely esetén javasolt az 1”-os csatlakozás.
   Magyarországi összeszerelés biztosítja a megfelelő minőséget, folyamatos alkatrészellátást, szakszerviz hálózatot. A vízlágyító berendezés menüjében az angol nyelv mellett magyar nyelv is választható.

   

  A fentieken kívül a SmartWater Softener Plus típusokra az alábbiak is érvényesek:
   A SmartWater Softener Plus vízlágyító berendezés gyantaágy fertőtlenítő egysége elvégzi a regenerálások alkalmával a gyantatöltet fertőtlenítését. A gyantaágy fertőtlenítő használatával a regenerálások alkalmával a sótablettából (NaCl) nemcsak a Na+ használja fel a készülék, hanem a Cl- felhasználásával minden egyes regenerálás alkalmával lefertőtleníti a gyantaágyat.

  Egy csőtörés esetén ez a védelem azonnal kifizetődik. Szinte az összes Nyugat-Európai országban vízlágyító berendezéseket csak gyantaágy fertőtlenítő egységgel lehet forgalmazni!

 • Cikkszám
  sws25
  Tömeg
  30 kg/db
Webáruház készítés