Kategóriák
Hírlevél
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


SmartWaterSoftener Plus 25 Plug&Play vízlágyító

-6%
SmartWaterSoftener Plus 25 Plug&Play vízlágyító
395 000 Ft 
370 000 Ft
Kezdete: 2022.08.08   A készlet erejéig!

Plug and Play - csatlakoztasd a hálózatra és már működik is.


 Nincs szükség beüzemelő szakemberre, mert a készülék saját magát üzemeli be egyetlen gombnyomásra. Önnek nincs más dolga, mint beállítja a pontos időt, vízkeménységet (a keménységteszter tartozék, ezzel meg tudja mérni), illetve feltölti sótablettával a készüléket, majd 3 másodpercig megnyom egy gombot. A többi a Plug and Play vízlágyító feladata.

 Nincs szükség az éves karbantartásra, mert a készülék vezérlőfeje a legjobb minőségű egykaros csaptelepekhez hasonlóan kerámia tárcsával rendelkezik, ami rendkívül időtálló.

 1” vezérlőfejjel installáljuk, ami nagyobb átfolyást, kisebb nyomásesést eredményez. Erősebb vízsugárral fog zuhanyozni. Fejzuhany vagy két fürdőszoba vagy legalább 6 vízelvételi hely esetén kifejezetten javasolt az 1”-os csatlakozás.

 Helytakarékos. Szériafelszereltség egy külső 90 fokos könyökkel kialakított by-pass szerelvény, melynek köszönhetően akár teljesen a fal mellé állítható a vízlágyító berendezés.

 Európai összeszerelés biztosítja a megfelelő minőséget, folyamatos alkatrészellátást, szakszerviz hálózatot.

 A SmartWaterSoftener vízlágyítók magyar nyelvű menüvel és informatív kijelzővel rendelkeznek.

 • Műszaki-technikai adatok:

   

  Méretei: 107 x 39 x 49 cm

  Gyanta töltet: 25 liter

  Kapacitás: 75 m3x°nk
  (75 osztva az önnél mért német keménységű vízkeménységgel = két regenerálás közt lágyítható víz mennyisége köbméterben - akkor jó a méretezés, ha hetente egyszer regenerál a gép!)

  Só- és vízfogyasztás regenerálásonként: kb. 3 kg só / 140 liter víz

  Vízátfolyási sebesség: 1.8-2.2 m3/h

  Csatlakozás a vízvezetékhez: 1"

   

  Plug and Play and Safe, a Biztonságról

   

   A SmartWaterSoftener vízlágyító rendelkezik vízőr funkcióval. Mit is jelent a vízőr funkció?

   A vízlágyító figyeli a rajta átfolyt vízmennyiséget és a pillanatnyi vízátfolyást, mely értékekből következtet az vízhálózatban esetlegesen előforduló csőtörésekre, vízszivárgásokra. Szükség esetén a vízlágyító beavatkozik ezzel megakadályozva az esetlegesen előforduló csőtörést, vízkárt.

   A SmartWaterSoftener vízlágyító berendezés gyantaágy fertőtlenítő egysége elvégzi a regenerálások alkalmával a gyantatöltet fertőtlenítését. A gyantaágy fertőtlenítő használatával a regenerálások alkalmával a sótablettából (NaCl) nemcsak a Na+ használja fel a készülék, hanem a Cl- felhasználásával minden egyes regenerálás alkalmával lefertőtleníti a gyantaágyat. Szinte az összes Nyugat-Európai országban vízlágyító berendezéseket csak gyantaágy fertőtlenítő egységgel lehet forgalmazni!

 • Cikkszám
  SWSP25PP
  Tömeg
  33 kg/db
Webáruház készítés