Kategóriák
Hírlevél
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


SmartWater Softener Plus 12 prémium vízlágyító

SmartWater Softener Plus 12 prémium vízlágyító
319 000 Ft

SmartWater Softener Plus 12HF otthoni, háztartási magas minőségű vízlágyító

Adatok:
Víz csatlakozás: 1"
Átfolyás: 1,0-1,5 m3/h
Vízlágyító gyanta töltet: 12 liter
Kapacitás: 30 m3x°nk
Mérete: 79 x 39 x 48 cm
Só és víz fogyasztás regenerálásoként: 1,5 kg só, 90 liter víz

 • SmartWater Softener Plus prémium vízlágyítók

  Helytakarékos. Szériafelszereltség egy külső 90 fokos könyökkel kialakított by-pass szerelvény, melynek köszönhetően akár teljesen a fal mellé állítható a vízlágyító berendezés.
   Magas felszereltségű háztartási vízlágyító család. Beépített visszakeverő szeleppel rendelkezik.
   A SmartWater Softener az egyik leggazdaságosabb vízlágyító család a piacon köszönhetően az intelligens vezérlésének és a széria tartozék sórácsnak.
   Az intelligens vezérlőfejeknek köszönhetően alacsony víz és só fogyasztás érhető el. A sórács biztosítja a homogén sólét és a takarékos só felhasználást.
   A vezérlőfej a megfelelő beállítások elvégzése után figyeli a vízfogyasztást és optimalizálja a regenerálás idejét.
   A SmartWaterSoftener lágyítók a regenerálás ideje alatt is szolgáltatnak vizet.
   A mai modern családi házak jellemzően több csapoló hellyel rendelkeznek így berendezésünket a nagyobb átfolyást biztosító 1” vezérlőfejjel is installáljuk. Az 1”-os csatlakozás nagyobb átfolyást és kisebb nyomásesést biztosít. Fejzuhany vagy két fürdőszoba vagy legalább 6 vízelvételi hely esetén javasolt az 1”-os csatlakozás.
   Magyarországi összeszerelés biztosítja a megfelelő minőséget, folyamatos alkatrészellátást, szakszerviz hálózatot. A vízlágyító berendezés menüjében az angol nyelv mellett magyar nyelv is választható.

  A fentieken kívül a SmartWater Softener Plus típusokra az alábbiak is érvényesek:
   A SmartWater Softener Plus vízlágyító berendezés gyantaágy fertőtlenítő egysége elvégzi a regenerálások alkalmával a gyantatöltet fertőtlenítését. A gyantaágy fertőtlenítő használatával a regenerálások alkalmával a sótablettából (NaCl) nemcsak a Na+ használja fel a készülék, hanem a Cl- felhasználásával minden egyes regenerálás alkalmával lefertőtleníti a gyantaágyat.

  Egy csőtörés esetén ez a védelem azonnal kifizetődik. Szinte az összes Nyugat-Európai országban vízlágyító berendezéseket csak gyantaágy fertőtlenítő egységgel lehet forgalmazni!

 • Cikkszám
  swsp12hf
  Tömeg
  20 kg/db
Webáruház készítés